Shakira spune în instanță că relația ei cu Pique “nu a fost solidă” până la nașterea celui de-al doilea copil al lor

26.11.2022, 17:01

O dezvăluire foarte interesantă despre viața personală a Shakirei a fost făcută vineri, în timpul înfățișării cântăreței la un tribunal din Barcelona, unde aceasta se apără de presupusele infracțiuni fiscale comise între 2012 și 2014. “Nu a existat niciun angajament ferm între cei doi și nu se puteau vedea decât în timpul vacanțelor sau al unor călătorii trecătoare, fie la Barcelona, fie în alte părți ale lumii”.

Columbianca susține că nu a fost rezidentă în mod corespunzător în Spania până în 2015, ceea ce este surprinzător, deoarece îl cunoscuse deja pe Gerard Pique cu cinci ani înainte, iar cuplul a avut cel de-al doilea copil al lor, Sasha, în 2015.

Primul lor copil, Milan, a început și el școala în 2015, însă Shakira a susținut că relația ei cu Pique nu a fost suficient de solidă pentru a deveni rezidentă în Spania până în acel an 2015, transmite marca.com.

Ce a spus Shakira despre Pique în instanță

Nu a existat niciun angajament ferm între cei doi și nu se puteau vedea decât în timpul vacanțelor sau al unor călătorii trecătoare, fie la Barcelona, fie în alte părți ale lumii”, a fost afirmația depusă vineri de echipa de apărare a lui Shakira, potrivit ziarului spaniol La Vanguardia.

Ea a susținut că abia la sfârșitul anului 2014 au decis să stabilească o relație stabilă și să locuiască împreună în Spania.

Shakira discută în instanță despre relația ei cu Pique

Au fost aduse în discuție și reînnoirea contractelor, susținându-se că 2015 a fost un an bun pentru a stabili în sfârșit reședința în Spania, deoarece Pique a acceptat un nou contract cu Barcelona în acea perioadă, iar Shakira a refuzat o reînnoire pentru “The Voice”.

Este interesant faptul că Shakira discută în instanță despre relația ei cu Pique, având în vedere că la începutul acestui an au convenit să pună capăt relației lor amoroase.

Ce sentință riscă Shakira dacă va fi găsită vinovată

Shakira este acuzată de mai multe acuzații pentru presupuse infracțiuni fiscale, iar suma totală se ridică la o potențială pedeapsă de opt ani și două luni.
Cu toate acestea, fiecare infracțiune este mai mică de doi ani, iar ea nu are antecedente penale, așa că ar putea probabil să evite închisoarea chiar dacă va fi găsită vinovată.

citește și...