Shakira ‘dă de pământ’ cu Gerard Pique în ultima piesă lansată. “M-ai părăsit din cauza narcisismului tău”

21.10.2022, 16:41

Vedeta pop Shakira pare să fi aruncat o umbră la adresa fostului ei Gerard Pique, după ce fotbalistul spaniol s-a despărțit de mama a doi copii, înainte de a se muta cu o studentă de 23 de ani. Artista a lansat o piesă nouă, numită „Monotonia”, în colaborare cu Ozuna, iar totul pare că este un mesaj pentru Gerard Pique.

Shakira pare să-l fi criticat dur pe Gerard Pique în noua ei melodie, după ce s-a despărțit de starul Barcelonei.

Mama a doi copii, în vârstă de 45 de ani, s-a despărțit de fotbalistul de 35 de ani la începutul acestui an, după un deceniu împreună.

Shakira ‘dă de pământ’ cu Gerard Pique în ultima piesă lansată

Gerard a fost apoi fotografiat cu Clara Chi Marti, în vârstă de 23 de ani, iar acum se pare că Shakira i-a lansat un atac fostului ei iubit.

Noul ei cântec Monotonia face referire la “narcisismul” și la atitudinea “rece ca de Crăciun” a unui bărbat misterios. Videoclipul piesei o prezintă pe cântăreață plângând pe culoarul unui supermarket – mâncând chipsuri.

“M-ai părăsit din cauza narcisismului tău”

În videoclipul piesei “Monotonía”, noul ei single cu Ozuna, cântăreața este văzută în lacrimi rătăcind într-un supermarket în timp ce cântă, chiar înainte ca inima să îi fie scoasă din piept. În clipul de trei minute, lansat pe 19 octombrie, Shakira își petrece apoi restul timpului încercând să își dea seama care este cel mai bun loc în care să o pună la loc sigur.

În refrenul melodiei sale, Shakira face aluzie la destrămarea unei relații, cântând: “Nu a fost vina ta, nici a mea / Nu am spus niciodată nimic, dar m-a durut / Știam că asta se va întâmpla”.

Shakira descrie, de asemenea, faptul că a văzut o schimbare în interiorul unei persoane pe parcursul unei iubiri, adăugând: “Dintr-o dată nu mai erai același / M-ai părăsit din cauza narcisismului tău”.

Ea adaugă: “Ești distant cu atitudinea ta, iar asta m-a umplut de neliniște / Nu ai dat nici măcar jumătate, dar știu că eu am dat mai mult decât tine / Alergam pentru cineva care nici măcar nu mergea pentru mine / Dragostea asta nu a murit, dar e delirantă”.

În septembrie, cântăreața de la “Hips Don’t Lie” s-a destăinuit despre despărțirea fostului cuplu din iunie.

“Este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta”, a declarat Shakira pentru Elle. “Și pentru că sunt în atenția publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită. Și astfel, a fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil”.

Împărtășind că uneori încă mai are senzația că “totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat”, cântăreața a precizat că s-a luptat cu faptul că situația este “reală”. Cu toate acestea, ea a găsit alinare în spațiul muzicii sale.

“Cred că toată lumea are propriile procese sau propriile mecanisme pentru a procesa durerea, stresul sau anxietatea”, a împărtășit ea. “Cu toții trecem prin lucruri în viață. Dar, în cazul meu, cred că a scrie muzică este ca și cum ai merge la psihiatru, doar că mai ieftin. Pur și simplu mă ajută să-mi procesez emoțiile și să le dau un sens. Și mă ajută să mă vindec”.

citește și...