Shakira și Piqué, următoarea lor întâlnire va fi la tribunal: au deja o dată pentru a ratifica acordul

29.11.2022, 14:02

Noutăți în despărțirea dintre Shakira și Gerard Piqué. La trei săptămâni după ce au ajuns la un acord, cântăreața columbiană și fostul fotbalist de la Barça vor ratifica acordul pentru custodia celor doi copii ai lor pe 1 decembrie în instanțele catalane. Tabloidele spaniole au dat luni vestea, relatând că fostul fotbalist catalan și cântăreața Barranquillera se vor prezenta la tribunalul din Barcelona, susținând că va fi ultima lor întâlnire.

Cei doi sunt convocați joia aceasta, la ora 9:30, la Tribunalul de Primă Instanță și Familie nr. 18 din Barcelona, după cum a anticipat L’Avangarda în cursul acestei luni.

Această întâlnire va însemna un nou față în față între artistă și fostul fundaș central blaugrana. De asemenea, ar putea fi ultima ei “întâlnire” înainte ca columbianul să se mute în Statele Unite.

Shakira și Piqué, următoarea lor întâlnire va fi la tribunal: au deja o dată pentru a ratifica acordul

După ce ambele părți vor semna în fața judecătorului, acordul va fi ratificat în Spania, iar următorul pas va fi validarea acestuia la Miami. Anturajul apropiat al celor doi asigură că se află într-o luptă strânsă pentru data transferului, deoarece în timp ce cel din Barranquilla vrea să părăsească Barcelona la 1 ianuarie, fostul jucător al culé insistă ca cei mici să petreacă întreaga perioadă de vacanță aici, alături de familia sa.

Pe de altă parte, fiind vorba de o astfel de despărțire mediatică, în instanță au fost luate măsuri neobișnuite pentru a păstra discreția.

Ar exista o clauză în acord prin care artista i-ar interzice fostului ei iubit să locuiască în Miami

Astfel, atât cererea de separare, cât și acordul de reglementare pentru minori vor fi criptate și doar judecătorul, avocatul Administrației Justiției și procurorul vor avea acces la dosar. Așa cum am explicat în Informaliathere ar exista o clauză în acord prin care artista i-ar interzice fostului ei iubit să locuiască în Miami.

citește și...