Shakira și Gerard Piqué întrețin o relație cordială. De ce a fost cuplul nevoit să semneze un armistițiu

27.10.2022, 14:30

Shakira și Gerard Piqué întrețin o relație cordială și au avut mai multe întâlniri pentru a ajunge la un acord, lucru care va trebui să mai aștepte.  “Nu există nici măcar un termen pentru a merge la proces, pentru că, deocamdată, există dialog”.

Au trecut patru luni de când Shakira și-a anunțat despărțirea de Gerard Piqué, după un deceniu de iubire. La momentul respectiv, ei au lăsat deoparte motivele separării și au cerut “respectarea bunăstării” celor doi copii, singura lor prioritate. Decizia cuplului a făcut înconjurul lumii, iar reflectoarele s-au îndreptat imediat asupra fotbalistului, o presiune mediatică care a crescut atunci când a fost văzut alături de Clara Chía, noua sa iubită.

“Indiferent de cum s-au terminat lucrurile sau cum ne simțim eu și Gerard ca fost cuplu, el este tatăl copiilor mei. Avem o treabă de făcut pentru acești doi copii incredibili și am încredere că ne vom da seama ce este cel mai bine pentru viitorul lor, pentru visele lor și care este soluția potrivită pentru toată lumea”, a declarat Shakira, conciliantă, într-un interviu recent acordat revistei Elle, transmite marca.com.

Cuplul, nevoit să semneze un armistițiu

Ei bine, miercurea aceasta, revista ¡Hola! a vorbit despre adevărata relație dintre Shakira și Piqué, în plină controversă legată de un acord de separare care pare să nu se încheie. Potrivit publicației, în ciuda a ceea ce s-a spus în ultimele săptămâni, niciunul dintre cei doi “nu are intenția de a ajunge la tribunal”. Se pare că ambii își fac partea pentru a ajunge la o înțelegere care să fie în beneficiul copiilor, iar relația lor este “cordială”.

Ceea ce este o realitate este că în prezent Shakira este cea care locuiește cu cei doi copii ai săi în casa familiei din exclusivista urbanizare Ciutat Diagonal (Barcelona), deși Piqué poate fi cu ei oricând dorește. De fapt, este obișnuit ca fotbalistul să vină să-și ia copiii de la școală ori de câte ori angajamentele sale profesionale îi permit acest lucru.

Vedeta nu are nicio intenție de a se muta în Statele Unite

Banii nu au fost niciodată o problemă pentru fostul cuplu. Potrivit ¡Hola!, nu există “nicio relație corporativă” între ei, astfel că amândoi au propriile lor bunuri personale. Dar cum rămâne cu Miami? După cum a dezvăluit o sursă apropiată artistei pentru publicație, aceasta nu are nicio intenție de a se muta în Statele Unite “vrea doar să știe unde copiii ei vor crește mai bine”.

Bunăstarea copiilor lor, singura lor prioritate

Atât Shakira, cât și Piqué se concentrează pe menținerea celor doi copii ai lor departe de controverse și de informații rău intenționate care le-ar putea afecta viața de zi cu zi: “Încerc să îi protejez, pentru că asta este prioritatea mea în viață. Dar la școală aud lucruri de la prietenii lor sau dau peste vești neplăcute și asta îi afectează (…) Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor”, a declarat ea iritată pentru revista Elle.

“Nu există nici măcar un termen pentru a merge la proces, pentru că, deocamdată, există dialog”, spun ei la ¡Hola!, declarații care ar confirma că acordul final nu intră în planurile cele mai imediate ale fostului cuplu.

citește și...