Shakira și Piqué se ceartă din nou înainte de Crăciun. Care este motivul noii dispute dintre cei doi

25.12.2022, 15:30

Fostul fotbalist vrea ca copiii săi să îi sărbătorească pe cei trei magi la Barcelona, lucru pe care columbianul nu l-ar permite. Cel mai celebru fost cuplu din acest 2022 a revenit la vechile obiceiuri. Când părea că au fost împăcați o vreme, fără să se certe, după ce au rezolvat problema custodiei copiilor lor, au intrat din nou în conflict.

Shakira Y Gerard Piqué au ajuns la un acord privind custodia comună a descendenților lor, Sasha și Milan. De fapt, fosta parteneră a renunțat la conflictul juridic pentru bunăstarea emoțională a copiilor ei și se aflau în relații bune ca părinți.

Acum, această pace pare să te fi văzut ruptă la ușile Crăciunului și la câteva zile după ce cântăreața se mută în noua ei reședință din Miami, transmite marca.com.

Care este motivul noii dispute dintre Shakira și Gerard

Potrivit presei internaționale, noua dispută dintre celebrități se axează pe timpul pe care fiecare dintre ele dorește să îl petreacă cu moștenitorii lor. Shakira ar dori să petreacă Ajunul Crăciunului cu copiii ei, în timp ce Piqué la fel.

Portalurile spaniole au dat asigurări că acordul pentru sărbători a fost deja încheiat și că micuții vor petrece Crăciunul alături de mama lor, iar fostul fundaș al Barcelonei va împărți Anul Nou cu copiii săi.

Fostul fotbalist refuză să-și lase copiii să plece la Miami fără să vadă paradă celor trei magi din Barcelona

Problema s-ar fi dezlănțuit pentru că data coborârii celor trei magi (6 ianuarie) nu este foarte importantă la Miami, dar în Spania da. În plus, fostul fotbalist spera să poată celebra sărbătorile de după Crăciun ca “Cavalgata de los Reyes Magos”.

Unul dintre principalele motive pentru care cântăreața columbiană și-ar duce copiii în Statele Unite înainte de Reyes ar fi legat de studiile școlare, întrucât acestea încep imediat ce se încheie sezonul de Crăciun.

Când se mută Shakira la Miami

În ultimele ore, portalul Antena 3 a dezvăluit noi informații despre planurile de plecare ale Shakirei la Miami. Potrivit postului, autoarea piesei “Te felicit” ar urma să se îndrepte spre țara străină între 7 și 9 ianuarie 2023pentru ca aceasta să fie deja instalată la noua sa adresă înainte de 10 ianuarie.

La fel, au precizat că minora este deja înscrisă la o școală de lux, iar cursurile acesteia încep pe 11 ianuarie.

 

citește și...