Se termină rău! Război total între Gerard Pique și Shakira: după ce s-au „bătut” pe avionul privat, acum fotbalistul vrea să se răzbune pe cântăreață! Cum își folosește noua iubită în acest scop

20.08.2022, 17:08

Situația dintre Gerard Piqué și Shakira continuă să se fractureze. Având în vedere situația delicată dintre cei doi, jucătorul de la FC Barcelona a decis să urmeze o altă cale și a plănuit să se răzbune pe columbiancă fără să țină cont de sentimentele acesteia. Fotbalistul a plănuit să se răzbune pe cântăreață, împreună cu noua lui iubită, în vârstă de 23 de ani.

Povestea de dragoste dintre Shakira și Gerard Piqué a fost o adevărată telenovelă. În luna iunie, Shakira și Gerard Piqué și-au anunțat despărțirea, care a fost înconjurată de zvonuri de infidelitate din partea fotbalistului. De atunci, cei doi au încercat să își rezolve despărțirea în termeni buni, lucru care a fost complicat în ultima vreme.

Prima problemă a fost tutela copiilor lor, Milan și Shasha, deoarece Shakira dorea ca aceștia să meargă să locuiască cu ea în Miami, în timp ce Piqué dorea ca ei să rămână în Barcelona. O altă dispută a ieșit recent la iveală și este legată de avionul privat pe care îl împărțeau, transmite tikitakas.com.

Răzbunarea lui Pique

Gerard Piqué plănuiește să se răzbune pe Shakira cu noua iubită.

Potrivit paparazzului spaniol Jordi Martin, care a urmărit în mod constant cuplul, Piqué plănuiește să o afecteze emoțional pe Shakira cu noua sa iubită de 23 de ani, Clara Chia Marti, pe care apărătorul a dus-o în diverse locuri unde Shakira îi poate vedea sau poate afla de prezența sa.

“A devastat-o total. Nu-l interesează”

“Gerard Piqué merge seara la casa părinților săi, care este alături de casa Shakirei, împreună cu noua sa iubită. Și asta a devastat-o total. Pe fotbalist nu-l interesează că solista îi vedea împreună”, a mai spus jurnalistul.

Provocarea sportivului ar fi fost total intenționată. Conform celor comentate în aceeași emisiune a lui Martin, este că “în acest moment, Piqué vrea să se răzbune pe Shakira. Și el execută această răzbunare”, au spus ei.

Cine este Clara Chia Marti, noua iubită a lui Pique

Recent, The Sun a dezvăluit identitatea noii iubite a lui Gerard Piqué: Clara Chia Marti. Potrivit El Periódico, tânăra de 23 de ani este angajată a uneia dintre companiile fotbalistului, numită “Kosmos”, astfel că se speculează că acolo s-au cunoscut.

În afară de asta, nu există prea multe informații despre Clara, deoarece, după ce identitatea ei a fost dezvăluită, profilul ei de Instagram a devenit privat. Potrivit ‘The Sun’, anturajul celor doi i-a ajutat să păstreze secretă relația lor.

“Gerard și Clara se văd de luni de zile. Ea este o studentă care lucrează pentru el în biroul său, organizând evenimente. Ea a păstrat tăcerea în legătură cu relația lor, dar toată lumea din jurul lor știe ce se întâmplă”, a declarat o sursă pentru presă.

citește și...