Shakira și Gerard Piqué, surprinși la meciul de baseball al fiului lor. Cei doi nu au interacționat deloc

28.09.2022, 13:08

Poate că Shakira și Gerard Piqué nu mai formează un cuplu, dar cei doi vor fi mereu alături de fii lor, în ciuda statutului lor. Recent, cântăreața columbiană și starul de la FC Barcelona au fost văzuți împreună la meciul de baseball al fiul lor de 9 ani, Milan. Cei de  The Sun  au scris „ Ipostază jenantă ”.

Cuplul a păstrat distanța și a stat în părți opuse cu invitații lor. Shakira a încurajat alături de unii dintre prietenii ei și de mama ei în timp ce stătea în tribune, în timp ce Gerard era de cealaltă parte cu mama sa.

Vedeta în vârstă de 45 de ani s-a apropiat de banca de rezerve unde se afla fostul ei iubit, dar, potrivit martorilor oculari, nu s-au uitat unul la celălalt, potrivit hola.com.

”Este cea mai întunecată perioadă din viața mea”

Shakira a avut un an dificil. În afară de despărțirea de partenerul ei de peste zece ani, tatăl ei se confruntă cu probleme de sănătate și, de asemenea, este anchetată de guvernul spaniol, riscând opt ani de închisoare.

Shakira a apărut recent pe coperta revistei Elle Magazine și a împărtășit câteva detalii despre viața ei privată. “Simt că în acest moment al vieții mele, care este probabil unul dintre cele mai dificile și mai întunecate momente din viața mea, muzica a adus lumină”, a spus ea.

“A fost un sacrificiu din dragoste”

Vedeta a spus că a dat totul pentru familia ei. “Ca jucător de fotbal, voia să joace fotbal și să câștige titluri, iar eu trebuia să îl susțin. Adică, unul dintre noi doi trebuia să facă un sacrificiu, nu?”, a spus ea. “Și eu am făcut-o. Mi-am pus cariera pe locul doi și am venit în Spania, pentru a-l susține, astfel încât el să poată juca fotbal și să câștige titluri. Și a fost un sacrificiu din dragoste”, a mai spus ea.

“Datorită acestui lucru, copiii mei au putut avea o mamă prezentă, iar eu am această legătură extraordinară cu ei, care este de nezdruncinat.  Asta e tot ce pot să spun”.

Shakira a vorbit și despre piesa “Te Felicito”, pe care mulți o consideră un răspuns la despărțirea ei. Când a fost întrebată despre versuri și dacă acestea fac referire la relația cu fostul ei iubit, ea a spus: “Fie conștient, fie subconștient, tot ceea ce simt, tot ceea ce trec se reflectă în versurile pe care le scriu, în videoclipurile pe care le fac. Când mănușa se potrivește, se potrivește”.

 

citește și...