Gerard Pique a fost surprins în vizită la Shakira acasă. De ce a vizitat-o pe vedetă

26.10.2022, 14:36

La doar câteva ore după ce s-a confirmat că tatăl Shakirei, William Mebarak, este spitalizat la Barcelona, Gerard Piqué a fost văzut sosind la casa cântăreței. Jucătorul Barcelonei a sosit la locuința hit-makerului Waka Waka pentru a se întâlni cu copiii săi, Sasha și Milan, potrivit revistei Marca. Iată ce s-a întâmplat. 

Gerard Piqué a mers la casa Shakirei din Barcelona imediat după ce s-a confirmat că tatăl cântăreței, William Mebarak, în vârstă de 91 de ani, este spitalizat în oraș.

Venirea fotbalistului a atras atenția unor media din Spania, întrucât fostul partener al artistei se află într-o situație crucială alături de ea: în mijlocul negocierilor pentru viitorul celor doi copii pe care îi au: Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), transmite marca.com.

Ce se știe despre vizita lui Piqué la Shakira

Sportivul a fost surprins de agenția Europa Press sosind la domiciliul cântăreței, care trece printr-o perioadă dificilă din cauza sănătății vulnerabile a tatălui său.

Acesta a sosit în fața unei mașini de culoare argintie și avea asupra sa o valiză mare. Potrivit unui reportaj din El Diario de Catalunya de duminică, 23 octombrie, vedeta a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Cântăreața a confirmat că tatăl ei este spitalizat

El a fost întrebat despre aluziile care îi sunt atribuite în “Monotonía”, noul cântec al mamei copiilor săi.

El nu a răspuns nici despre posibilitatea ca el să fie nevoit să poarte un tricou oficial sponsorizat de Spotify cu numele Shakira pe el pentru Barcelona.

El Diario de Catalunya nu a detaliat motivul pentru care Piqué a vizitat casa Shakirei. În alte ocazii, a fost văzut acolo când își lua copiii.

De data aceasta, sosirea fostului iubit al Shakirei s-a produs la doar câteva ore după ce cântăreața a confirmat că tatăl ei este spitalizat.

“Detaliile despre starea sa de sănătate sunt confidențiale, așa că familia cere respect în acest moment, în timp ce așteptăm să vedem cum evoluează”, a declarat artistul într-un comunicat citat duminică 23, de agenția EFE.

Potrivit People en Español, tatăl cântăreței columbiene este spitalizat la clinica privată Teknon din Barcelona.

citește și...