Shakira provoacă îngrijorare. De ce merge frecvent la spital? “Nu s-a dus să își vadă nicio rudă”

20.10.2022, 19:53

Shakira a stârnit îngrijorarea curioșilor. Acum, că în ultimele săptămâni a fost văzută vizitând constant un spital din Barcelona, mulți se întreabă ce se întâmplă cu cântăreața columbiană. “Am primit fotografii și informații conform cărora ea a vizitat clinica Teknon din Barcelona în fiecare săptămână. Nu este vorba de tatăl ei. Nu s-a dus să își vadă nicio rudă”.

În contextul premierei noului ei single Shakira, pe care l-a înregistrat în colaborare cu Ozuna, a ieșit la iveală faptul că cântăreața columbiană a fost văzută în ultimele săptămâni vizitând în mod recurent un spital din Barcelona.

Potrivit jurnalistelor Laura Fa și Lorena Vázquez, de la emisiunea Las Mamarazzis, aceleași care au dezvăluit primele problemele conjugale cu care se confruntă celebritățile, au declarat că Shakira vizitează săptămânal, fără greș, clinica Teknon din Barcelona, transmite marca.com.

Shakira provoacă îngrijorare cu vizite constante la spital

“Am primit fotografii și informații conform cărora ea a vizitat clinica Teknon din Barcelona în fiecare săptămână”, au spus ei.

Potrivit surselor lor, vizitele lui Shakira la medic sunt o chestiune personală și nu au nicio legătură cu starea de sănătate a tatălui ei, care se află într-o stare delicată după căzătura bruscă pe care a suferit-o în urmă cu câteva luni.

“Nu este vorba de tatăl ei”

“Nu este vorba de tatăl ei. Nu s-a dus să își vadă nicio rudă și este adevărat că a mers chiar singură”, au explicat aceștia.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care cântărețul piesei “Te felicit” merge la medic, însă comunicatorii dau asigurări că ar putea fi vorba de un fel de reparație estetică.

“Nu știm ce este în neregulă cu ea. Poate că este vorba pur și simplu de o problemă estetică, că vrea să se pregătească pentru noul turneu, sau poate că este vorba de o problemă de sănătate. Nu știm”, au explicat ei.

citește și...