Gerard Piqué se teme foarte tare de Shakira: “Este foarte îngrijorat de versurile  …”

15.10.2022, 14:08

Deși au trecut aproximativ șase luni de când, pe fondul unor zvonuri de infidelitate din partea sportivului, atât cântăreața, cât și fotbalistul au anunțat public sfârșitul relației lor, încă mai există probleme nerezolvate și acorduri care trebuie semnate între cei doi foști soți.

Și, deși au existat multe versiuni în jurul sfârșitului relației și a motivelor care au dus la dizolvarea legăturii de iubire și a familiei care erau, a fost prin intermediul melodiei “Te Felicito” că Shakira însăși a dat indicii despre ceea ce ar fi putut pune capăt celor 12 ani de iubire cu Gerard Pique.

De atunci, artista columbiană se află într-o bătălie juridică cu jucătorul spaniol pentru custodia copiilor săi Sasha și Milan, pe care intenționează să îi ia cu ea la Miami și să se stabilească în această țară pentru a-și continua cariera muzicală, potrivit paparazzi.com.

Gerard Piqué se teme foarte tare de Shakira: “Este foarte îngrijorat de versurile  …”

Cu toate acestea, instanțele europene au acordat până acum prioritate copiilor și locului în care au fost crescuți și în care locuiesc în continuare. Din acest motiv, potrivit presei din Barcelona, ea ar trebui să aștepte cel puțin doi ani pentru a cere custodia și autorizația de a-i scoate din țară.

Dar acest război juridic nu este singurul lucru care îl deranjează pe Pique. Fotbalistul ar fi îngrijorat de care va fi următorul subiect de lansare din partea fostei sale soții care, după cum mărturisea în urmă cu câteva săptămâni într-un interviu, compune ca și cum ar merge la terapie.

“Nu am spus nimic, dar m-a durut. Știam că se va întâmpla”

Vedeta  ar fi putut foarte bine să folosească muzica pentru a-și transmite sentimentele sale. Atât de mult încât, artista a prezentat pe 19 octombrie noua piesă pe care a înregistrat-o împreună cu Ozuna.

“Nu am spus nimic, dar m-a durut. Știam că se va întâmpla”, a fost o parte din ceea ce a scris artista și pentru care, potrivit presei spaniole, ar fi îngrijorat de ceea ce ar putea dezvălui vedeta.

 

citește și...