Shakira începe să vadă luminița de la capătul tunelului: tatăl ei este externat și se întoarce acasă

09.11.2022, 17:00
Shakira începe să vadă luminița de la capătul tunelului: tatăl ei este externat și se întoarce acasă

Se pare că, încetul cu încetul, apele încep să se liniștească în viața cântăreței columbiene. Se pare că începe să vină liniștea în viața Shakirei, la fel ca și faptul că a ajuns la un acord cu Gerard Piqué în privința custodiei copiilor săi și îi va putea lua cu ea la Miami, tatăl lor fiind deja acasă după ce a fost spitalizat de urgență.

Paparazzul spaniol Jordi Martin, care i-a urmărit pe fostul cuplu timp de 12 ani, a anunțat vestea bună pentru familia cântăreței: William Mebarak a fost externat și se află acum acasă.

“Vești grozave pentru @shakira Tatăl ei D.William tocmai a ajuns acasă după ce a fost externat. Imagini în această după-amiază pe @ElGordoyLaFlaca. Suntem atât de fericiți pentru familie”, a postat fotograful pe contul său de Twitter.

Ce s-a întâmplat cu tatăl lui Shakira

La sfârșitul lunii octombrie, bărbatul de 91 de ani ar fi suferit un atac cerebral, potrivit lui Jordi Martin, și a trebuit să fie transportat de urgență la clinica Teknon din Barcelona.

Deși Shakira a ales inițial să păstreze tăcerea cu privire la starea tatălui ei, mama ei, Nidia Ripoll, a declarat: “Este bine, slavă Domnului”. “Este foarte bine, sunt aici doar pentru a fi alături de el”, a adăugat ea, negând că ar exista complicații majore.

Shakira și-a ajutat tatăl în reabilitare

În urmă cu o săptămână, femeia originară din Barranquilla a distribuit pe rețelele sale de socializare un videoclip în care apare ajutându-și tatăl la exercițiile de reabilitare de la clinică.

În imagini se poate vedea bucuria Shakirei după ce tatăl ei a reușit să se țină de picioare, înainte de care sărbătorește și îi sărută picioarele lui William, situație care a generat controverse, deoarece, deși unii au văzut în acest gest un gest firesc, au fost alții care au criticat acțiunea interpretei de la “Monotony”.

 

citește și...