Shakira îi sărută picioarele tatălui ei într-un videoclip emoționant

01.11.2022, 19:30

Shakira este cunoscută pentru faptul că își pune întotdeauna familia pe primul loc. Vedeta columbiană a trecut printr-un an greu, însă dovedește că are prioritățile bine stabilite, întrucât are grijă de tatăl ei, William Mebarak, pe fondul recentelor probleme de sănătate, după ce acesta a suferit un accident în casa ei în luna mai.

Tatăl Shakirei, William Mebarak, este internat în spital de mai multe săptămâni. El s-a confruntat cu probleme de sănătate, inclusiv contractarea Covid, a suferit o cădere și a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Tatăl Shakirei, în vârstă de 91 de ani, este în prezent internat într-un spital din Barcelona.

Tatăl cântăreței, în vârstă de 91 de ani, se recuperează, Shakira fiind mereu cu ochii pe el și ajutându-l chiar și la fizioterapie. Muzicianul a împărtășit un videoclip emoționant la spital, sărbătorind recuperarea sa și mișcarea picioarelor, transmite hellomagazine.com.

Vedeta îi sărută picioarele tatălui ei bolnav

“Viața este ceva ce se întâmplă între vizitele la spital, și costumele de Halloween”, a scris ea.

În videoclip, Shakira poate fi văzută ținându-i picioarele tatălui ei, ajutându-l cu grijă la mișcare și, în cele din urmă, încurajându-l să le miște singur. Ea sărbătorește apoi reușita lui, sărutându-i picioarele. “Despre asta vorbesc!”, spune ea în clip.

“Fiică excelentă!”

Fanii cântăreței au lăudat-o pe aceasta pentru răbdarea și dedicarea ei, ajutându-l pe tatăl său să se recupereze. “Felul în care își iubește tatăl. Dumnezeu să o binecuvânteze”, a scris o persoană, în timp ce altcineva a comentat: “Fiică excelentă!”.

S-a zvonit că fostul iubit al Shakirei, Gerard Piqué, nu l-a vizitat încă pe William la spital. Cu toate acestea, mama Shakirei, Nidia Ripoll, a confirmat că fotbalistul l-a vizitat pe William la spital. În ciuda despărțirii zbuciumate dintre cântăreață și sportiv, Gerard este încă la curent cu situația foștilor săi socri.

“Bineînțeles că da”, a declarat mama lui Shakira atunci când reporterii l-au întrebat dacă a fost la spital. “Suntem încă o familie”, a spus ea fără menajamente.

citește și...