Shakira ‘este foarte supărată pe Pique’ pentru că nu a vizitat-o și nici măcar nu a întrebat de tatăl ei bolnav

01.11.2022, 13:15

Nu numai că Shakira trece prin despărțirea de Gerard Pique, dar cântăreața trebuie să se confrunte și cu faptul că tatăl ei, William Mebarak, nu se simte bine și a fost internat recent într-o clinică din Barcelona.

Deși unele informații susțineau că și Gerard Pique a vizitat clinica pentru a verifica starea tatălui fostei sale partenere, noi informații susțin că acest lucru nu este adevărat.

Shakira este “foarte supărat pe Pique”

Potrivit emisiunii ‘El programa de Ana Rosa’ de la TeleCinco, fotbalistul nu a făcut nicio vizită, iar Shakira este supărată din această cauză, transmite marca.com.

Asta potrivit jurnalistei Adriana Dorronsoro, care a vorbit cu surse apropiate cântăreței columbiene.

“Nici nu a întrebat de starea lui de sănătate”

“Shakira este foarte supărată că Pique nu a mers să o vadă și că nu s-a interesat de starea sa de sănătate”, a declarat Dorronsoro în cadrul emisiunii.

“Ea a vrut să precizeze foarte clar că Pique nu a fost să-și viziteze tatăl și nici nu a întrebat de starea lui de sănătate.”

O explicație pentru faptul că Shakira a sărit peste coadă

Cântăreața a fost, de asemenea, pe prima pagină a ziarelor în ultima vreme pentru că și-a dus copiii la un eveniment de Halloween și a sărit peste coadă.

“Shakira nici măcar nu a tresărit și a intrat cu sprijinul organizației. Au existat discuții, cereri ca acest lucru să nu se întâmple, iar organizatorii au spus:

“Aici lăsăm să intre cine vrem noi. A fost îngrozitor. Ce fel de educație este asta pentru copii? Nu era necesar. Nimeni nu o deranja”.

Însă, în emisiunea “El programa de Ana Rosa” s-a dezvăluit că acest lucru s-a datorat faptului că a urmat sfatul echipei sale de securitate, care a considerat că altfel nu ar fi fost sigur.

Acesta ar fi fost, se pare, motivul pentru care Shakira și familia ei au intrat primii.

citește și...