Shakira este în doliu. Vedeta a participat la o înmormântare

03.09.2022, 14:43

Veste tristă pentru cântăreață. Shakira trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viața ei personală. S-a despărțit de Gerard Pique după mai bine de zece ani de relație și a întemeiat o familie cu doi copii, tatăl ei este foarte bolnav, are probleme juridice, iar acum a fost văzută la o înmormântare îmbrăcată în doliu.

Cântăreața columbiană nu a încetat să fie persecutată de fani și de presă de când s-a aflat de ruptura, presupusă a fi din cauza infidelităților fotbalistului spaniol.

Acesta, pe de altă parte, este deja văzut cu noua sa iubită, Clara Chía Martí, în timp ce Shakira are grijă de cei doi copii ai săi între Miami și Spania.

Shakira a fost văzută la o înmormântare

Columbianca a participat la înmormântarea uneia dintre rudele sale apropiate. Potrivit relatărilor emisiunii spaniole Corazón (RTEV), a fost o întâlnire privată în care își luau un ultim rămas bun de la o persoană dragă. Deocamdată nu se știe cine a fost și care a fost relația dintre ei.

Pierderea a afectat-o pe nativa din Barranquilla, care a sosit la fața locului cu o rochie neagră fără mâneci și cu o privire serioasă pe care a păstrat-o tot timpul. O durere evidentă pe care o împărtășește cu oamenii pe care i-a reîntâlnit în acea zi, în acest moment solemn.

Gérard Pique nu a participat la înmormântare

Shakira a primit vestea tristă chiar în momentul în care fotografiile cu Gerard Piqué și Clara Chía împreună fac înconjurul lumii. Cuplul a decis să iasă în public în timp ce detaliile poveștii lor de dragoste ies la iveală. În urmă cu doar câteva zile s-a aflat că Piqué a angajat-o pe Clara în compania sa Kosmos cu intenții romantice, după ce l-a concediat pe iubitul de atunci al fostei chelnerițe.

Drept urmare, Piqué a trimis o declarație prin intermediul reprezentanților săi legali pentru a-și proteja relația în devenire cu jucătorul de 23 de ani, precum și bunăstarea copiilor săi Milan și Sasha. “Aceste relatări și imagini provoacă nu numai daune onoarei sale și prejudicii de imagine, ci și un atac grav la adresa drepturilor copiilor săi, a căror siguranță și protecție reprezintă cea mai mare preocupare a sa”, se arată în declarație.

Se spune că ar fi prieteni comuni pe care i-a avut cu Gérard Pique, dar acesta nu a participat la ceremonie pentru a-i însoți.

“Don Jorge Ana Lima, timp de atâția ani am trăit împreună și am împărtășit atâta dragoste. Cu inima frântă, dar onorat că v-am avut ca tată vitreg. Până când ne vom întâlni din nou “a scris Patrick Kluivert pe contul său oficial de Instagram, însoțind o fotografie în care este văzut alături de tatăl soției sale.

 

citește și...