Încă un scandal cu Shakira. Vedeta s-a strecurat într-un tunel al terorii la o petrecere de Halloween!

31.10.2022, 17:22
Încă un scandal cu Shakira. Vedeta s-a strecurat într-un tunel al terorii la o petrecere de Halloween!
HOLLYWOOD - NOVEMBER 11: Singer Shakira arrives at the AFI FEST 2007 presented by Audi closing night gala screening of "Love In The Time Of Cholera" held at the Cinerama Dome on November 11, 2007 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Un alt scandal a lovit-o pe Shakira în acest weekend, cu ocazia Halloween-ului. Cântăreața a mers la complexul rezidențial La Mayola din Sant Just Desvern, în Barcelona, pentru a se bucura de o petrecere cu copiii ei, la care exista o atracție cu un tunel al terorii, însă surpriza a fost când a constatat că exista o coadă de oameni pentru care ar fi trebuit să aștepte până la 40 de minute pentru a intra.

Cu toate acestea, pe fondul unei mari supărări a oamenilor care așteptau să intre în atracție, organizatorii evenimentului au decis că Shakira nu trebuie să aștepte și au făcut-o să intre cu familia ei, ceea ce a făcut ca mulți dintre cei prezenți să își exprime dezacordul față de această decizie, jurnalista Sílvia Taulés relatând situația și explicând că oamenii erau indignați, transmite marca.com.

“Toți copiii care spuneau că nu vor mai urmări contul de pe Instagram, mamele, fanii…. Toată lumea a fost indignată, pentru că este practic o imagine foarte proastă. Au început să mute coada, au început să împingă pe toată lumea din drum, oamenii au ieșit din tunelul terorii împingând oamenii din coadă și Shakira a apărut cu copiii ei împreună cu doi agenți de securitate și au intrat”, transmite thenews.com.

 

Tensiuni cu oamenii

Potrivit jurnalistului menționat mai sus, celor prezenți nu le-a plăcut atitudinea cântăreței columbiene: “Shakira nici măcar nu a tresărit și a intrat cu sprijinul organizației. Au existat discuții, cereri ca acest lucru să nu se întâmple, iar organizatorii au spus:

“Aici lăsăm să intre cine vrem noi. A fost îngrozitor. Ce fel de educație este asta pentru copii? Nu era necesar. Nimeni nu o deranja”.

Gerard Pique o susține în continuare pe Shakira

Acest incident a generat o nouă dezbatere atât în cadrul televiziunilor, cât și în mass-media, dacă decizia a fost corectă sau dacă Shakira ar fi trebuit să își aștepte rândul ca și restul celor prezenți.

Gerard Pique o susține în continuare pe fosta parteneră Shakira pe fondul spitalizării tatălui ei, vizitându-l frecvent.

Tatăl cântăreței de hituri Waka Waka, William Mebarak Chadid, a fost spitalizat la clinica Teknon-Quiron din Barcelona la începutul acestei luni, unde Pique a fost văzut de câteva ori.

Nidia del Carmen Ripoll, mama cântărețului columbian, a fost chestionată în legătură cu vizitele jucătorului Barcelonei și dacă îl consideră în continuare o parte din familia ei.

“Bineînțeles, da, suntem încă o familie”, a răspuns Ripoll, conform presei spaniole Marca.

Acest lucru vine după ce Shakira și Pique și-au anunțat despărțirea în luna iunie a acestui an, după o relație de 12 ani.

După despărțire, fostul cuplu s-a luptat pentru fiii lor, pentru custodia legală.

Shakira vrea să se mute împreună cu copiii ei, Sasha și Milan, la Miami, în timp ce Pique insistă ca aceștia să rămână în Barcelona și să își completeze studiile acolo.

citește și...