Despărțirea dintre Shakira și Piqué, subiect de cântec

07.10.2022, 18:20

Tocmai când credeam că am ajuns la apogeul despărțirii dintre Shakira și Gerard Piqué, oamenii continuă să se pronunțe în legătură cu toată drama. Chiar și Ozuna face referire la divorț pe o nouă piesă intitulată “Te Pienso”. “Es que olvidarte a ti pare no acabar / Como a Piqué le gritan ‘Shaki’ hasta en el medio del mar” (Să te uit nu pare că se va opri / Ca și cum ar fi felul în care strigă ‘Shaki’ la Piqué în mijlocul mării).

Versurile cântecului îl descriu pe Ozuna ieșind în oraș pentru a uita de necazurile sale, dar după ce bea prea mult, își dă seama că nu se poate opri din a se gândi la o anumită persoană. Versurile în cauză? “Es que olvidarte a ti pare no acabar / Como a Piqué le gritan ‘Shaki’ hasta en el medio del mar” (Să te uit nu pare că se va opri / Ca și cum ar fi felul în care strigă ‘Shaki’ la Piqué în mijlocul mării).

Este imposibil de ghicit dacă Shakira i-a dat permisiunea lui Ozuna să o numească și să facă referire la despărțirea de Piqué în această piesă.

“No fue culpa tuya…”

La momentul publicării, Shakira nu a răspuns încă. Cu toate acestea, se pare că vedeta columbiană nu va mai sta tăcută prea mult timp.

Shakira a distribuit pe rețelele de socializare un scurt teaser video care spune: “No fue culpa tuya…” (“Nu a fost vina ta”).

“Shakira filmează în prezent un videoclip în Barcelona”

Unii fani speculează că acest teaser este pentru o colaborare în așteptare între cei doi artiști.

“Potrivit unor surse, Shakira filmează în prezent un videoclip în Barcelona”, a scris un fan pe rețelele de socializare. “Să nu uităm că ea mai lansează ‘Monotonía’ cu Ozuna în octombrie!”.

Coincidența ca aceste evenimente să se întâmple una după alta este cu siguranță interesantă. Să sperăm că lucrurile sunt încă în regulă între cele două superstaruri – mai ales dacă zvonurile privind colaborarea lor sunt adevărate.

 

citește și...