Serialul ”Vlad” revine la Pro TV cu episoade noi. Când vor fi difuzate

24.08.2020, 16:13
Serialul ”Vlad” revine la Pro TV cu episoade noi. Când vor fi difuzate

Veste bună pentru fanii serialului ”Vlad”. Serialul revine la pro TV cu noi episoade din cel de-al treilea sezon.

Al treilea sezon al serialului „Vlad”, care a debutat la Pro TV pe 24 februarie și ale cărui filmări au fost suspendate pe 18 martie și reluate la începutul lunii iulie s-au finalizat.

Potrivit tvmania.ro, sezonul 3 va continua la Pro TV din 14 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 20.30.

Actorul Adrian Nartea, interpretul personajului principal din serialul ”Vlad”, a explicat cum au decurs filmările.

„A fost o provocare, pentru că noi de fiecare dată când ne vedem tindem să ne salutăm, să ne luăm în brațe, suntem calzi unii cu ceilalți. Însă de când cu restricțiile, având în vedere distanțarea socială, am fost privați de aceste gesturi. Apoi, secvențele care trebuiau filmare în interior și au putut fi mutate, au fost mutate în exterior.

Bineînțeles, echipa de la filmare poartă mască…plus că respectăm măsuri de siguranță – a fost mai greu decât la filmările de dinainte de pandemie. Însă plăcerea de a ne revedea și de a relua filmările a fost mai mare decât inconveniențele impuse de contextul actual”, a declarat Adrian Nartea pentru sursa mai sus-menționată.

Ce spune Olimpia Melinte despre filmările de la serialul ”Vlad”

Și Olimpia Melinte, actrița care joacă principalul rol feminin în serialul ”Vlad”, a făcut declarații despre cum au decurs filmările pentru acest sezon.

”Acum doi ani începea aventura VLAD și nu știam atunci că timpul și toate experiențele prin care am trecut ne vor transforma într-o familie. Am împărtit cu echipa emoții și transformări, am trecut prin nopți grele de filmare, prin frig și căldura, prin zile complicate și situații din care nu credeam că o reușim să iesim. Dar în toată avalanșa de senzații n-am uitat niciodată să ne susținem și să credem unii în alții. Și cred că apropierea dintre noi se vede”, a mărturisit Olimpia Melinte pentru protv.ro.

În ultima zi de filmări, Olimpia Melinte le-a făcut o surpriză fanilor și le-a prezentat cadre din culise și ce se întâmplă pe platourile de filmare.

”Ultima zi de filmare a acestui sezon s-a sărbătorit cu un takeover pe care l-am făcut pe contul de Instagram PRO TV, unde am încercat să le ofer fanilor VLAD o incursiune în spatele camerelor de filmat. Am vrut să le fac cunoștință cu cei care au făcut posibil acest proiect, de la imagine, la costume, grip, sunet, make-ul și păr, niște oameni dedicați și pasionați, pentru că fără pasiune e imposibil să duci în spate un proiect de calibrul acestuia. Abia aștept ca telespectatorii să vadă roadele muncii noastre pe TV, din 14 septembrie. Este un sezon de senzație, care nu trebuie ratat!”, a declarat Olimpia Melinte.

citește și...