Șerban Huidu nu va mai prezenta ”Cronica Cârcotașilor”. ”Am decis să fac acest pas”

05.06.2021, 11:37
Șerban Huidu nu va mai prezenta ”Cronica   Cârcotașilor”. ”Am decis să fac acest pas”
Șerban Huidu nu va mai prezenta ”Cronica Cârcotașilor”. Am decis să fac un pas în spate”

Șerban Huidu a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea “Cronica Cârcotașilor”, de la postul de televiziune Prima TV.

Șerban Huidu a luat o decizie surprinzătoare. Acesta a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV.

”Am decis să fac acest pas fiindcă eu consider că ceea ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat. Acum a venit timpul să demonstrez că mai am ceva de spus şi în afara acesteia! Să spui azi acest lucru, în condiţiile în care sticla televizorului şi influenţa din zona Youtube e încă foarte puternică, poate părea uşor în contratimp. Dar îmi asum pe deplin cele stabilite deja şi cunoscute, de altfel, de întreaga echipă”, a declarat Șerban Huidu pentru impact.ro.

”Tipul acesta de emisiune este nu doar copilul meu de suflet, ca să zic aşa. E mai mult… Pe vremea aceea, ca şi azi, într-un fel nu-mi doream să prezint emisiunea. Scriam textele, dar fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era bine înţeles, am decis să vin în faţa camerei şi să fac nu doar pe producătorul, ci şi pe prezentatorul.În 2014, când am revenit la prezentarea ei, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. O parte din vechea echipă plecase şi atunci a trebuit să fac acel pas. Astăzi, situaţia este cu totul alta. Iar eu voi mai apărea în faţa sticlei doar atunci când voi avea ceva important de spus”, a completat acesta.

Cum a trecut soția lui Șerban Huidu peste accidentul de mașină provocat de acesta

Cristina Huidu este manager de vânzări la o agenție de turism, mama a doi copii adolescenți și soția omului de televiziune Șerban Huidu.

Cristina a comentat, într-un recent interviu, despre accidentul de mașină pe care l-a provocat soțul său, Șerban Huidu, în octombrie 2011, în Timișu de Sus.

”Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla. S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu.  Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el”, a declarat Cristina Huidu.

citește și...