Margherita de la Clejani, despre accidentul în care a fost implicată. ”Cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic”

24.07.2020, 10:23
Margherita de la Clejani, despre accidentul în care a fost implicată. ”Cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic”
Margherita de la Clejani, despre accidentul în care a fost implicată. ”Cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic”

Margherita de la Clejani a fost prezentă la o emisiune de televiziune, unde a făcut declarații despre accidentul în care a fost implicată, dar și despre viața ei de acum. Fata Clejanilor a fost luată la rost de Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului de la Antena 1.

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Invitată la emisiunea matinală de la Antena 1, Margherita de la Clejani a făcut declarații despre accidentul în care a fost implicată, afirmând că experiența prin care a trecut a maturizat-o.

”M-a ajutat să mă maturizez. Am învățat multe din acest eveniment neplăcut din viața mea, dar este în regulă. Sunt un om foarte pozitiv și sunt foarte entuziasmată de această viață. Profit de ea în fiecare zi. Momentan, sunt focusată pe brand-ul meu”, a spus Margherita de la Clejani, potrivit spynews.ro.

”Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil după ce se va finaliza așa-zisă problemă din viața mea. Am avut un accident, știm cu toții. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu sunt nici prima, nici ultima și cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic”, a mai spus fata Clejanilor.

Dani Oțil s-a luat de ea

Co-prezentatorul matinalului de la Antena 1 i-a atras atenția Margheritei de la Clejani că nu ar trebui să se urce la volan atunci când are probleme.

”O să fiu sincer cu tine. Sunt biciclist, motociclist. Oamenii conduc mașina în tot felul de stări, inclusiv de supărare, de nervi, de ceartă cu iubitul. Este datoria mea, măcar cu oamenii pe care îi cunosc, să fac asta. Când nu vă simțiți foarte liniștiți să conduceți, să lăsați pe altcineva. Poți să-ți permiți un uber sau un șofer la un moment dat”, i-a spus Dani Oțil Margheritei de la Clejani, conform sursei citate.

”Îmi urmez calea cea dreaptă”

Margherita de la Clejani a vorbit și desprfe viața sa din prezent.

”Deci, sunt foarte focusată pe ceea ce înseamnă carieră profesională, atât pe latura artistică muzicală, cât și pe atelierul meu de creație. Totul este foarte bine. Totul este fascinant. Nu stric nimic, în continuare lucrez la ceea ce am de făcut. Îmi urmez calea cea dreaptă, corectă și oarecum toată aceste poveste m-a ajutat să înțeleg multe lucruri”, a afirmat fata Clejanilor.

E înnebunită după tatuaje

”Sunt o mare fană a tatuajelor. Iubesc foarte mult tatuajele și m-am decis să tatuez câte o părticică din corpul meu, pentru că mă reprezintă, îmi place și e ceva care este real, autentic”, a explicat Margherita de la Clejani.

Ea susșține că fiecare tatuaj al ei are o semnificație aparte pentru ea.

”Fiecare tatuaj în parte are o simbolistică. De exemplu, ”rockstar”. Îmi place foarte mult rock-ul, mai nou și face parte din mine și am decis să-mi tatuez asta. Toate ideile de tatuaje pe care le am îmi vin așa de undeva. Intenționez să-mi fac și pe mână un tatuaj. Sunt o fire excentrică”, a completat aceasta.

citește și...