Cât încasează Șerban Huidu la ‘Cronica Cârcotașilor’! Prezentatorul tv nu mai are venituri atât de mari

17.08.2020, 19:54
Cât încasează Șerban Huidu la 'Cronica Cârcotașilor'! Prezentatorul tv nu mai are venituri atât de mari
Cât încasează Șerban Huidu la 'Cronica Cârcotașilor'! Prezentatorul tv nu mai are venituri atât de mari

Șerban Huidu a început să prezinte emisiunea ‘Cronica Cârcotașilor’ în anul 1997 și ani buni a fost urmărit de telespectatori cu sufletul la gură. Show-ul de televiziune a debutat la Prima TV, iar Șerban Huidu l-a avut coleg pe Mihai Găinușă, însă cei doi s-au certat între timp.

Din nefericire, Șerban Huidu nu a fost prezent pe micile ecrane timp de mai bine de trei ani, după ce a provocat un accident rutier în 2011, în urma căruia trei oameni și-au pierdut viața. În plus, el a suferit și un accident la schi în 2010. Abia în 2015, Șerban Huidu a decis să revină la ‘Cronica Cârcotașilor’.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La 20.00 pe #primatv

O postare distribuită de Serban Huidu (@serbanhuidu) pe

Șerban Huidu a fost unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune, potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe. În perioada 2005-2013, el a încasat lunar un venit 53.000 de euro. Șerban Huidu își înregistrase mărcile “Cronica Carcotașilor”, “Top Rușinică”, “Dezbrăcatu’”, “Puștiu”, “Bebelușe” și “Mistrețu” pe firma la care este asociat majoritar. În prezent, prezentatorul tv ar încasa lunar suma de 4.000 de euro, scrie Impact.ro. 

A fost condamnat la închisoare cu suspendare

Șerban Huidu a provocat un accident rutier grav pe 16 octombrie 2011. Huidu conducea un Mercedes ML 350, negru, când s-a izbit frontal cu un autoturism marca Dacia Logan, în care se aflau trei persoane. Accidentul a avut loc pe DN1, în dreptul localităţii Timişul de Sus.

În februarie 2013, Șerban Huidu a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă. De asemenea, la vremea respectivă, acesta a primit o interdicție de a se mai urca la volan în următorii 6 ani. Termenul a expirat pe 21 septembrie 2019, la fel ca și termenul de 6 ani de supraveghere, în cadrul căruia Șerban Huidu era obligat să se prezinte regulat la serviciul de probațiune.

Ce spunea despre accidentul rutier

La emisiunea ‘Lifestyle sănătos’, Șerban Huidu a povestit cât de greu i-a fost după accidentul rutier și a recunoscut că a fost la psiholog.

‘Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale – sunt un moft al societății moderne. Ele, toate, nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, că trebuie sa facem, să dregem. După accidentul rutier pe care eu l-am avut, eu trebuia să fac pace întâi cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog am fost la un psiholog.

M-am dus la psiholog și el m-a pus acolo să fac niște chestii din plastilină. Poate așa era învățată, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic. Adică, până una alta eu am avut accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat atâtea lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină?’, a spus prezentatorul tv.

A fost la un pas de moarte

În 2010, Şerban Huidu a suferit un accident la schi și a fost internat în comă indusă la Spitalul Universitar din Innsbruck. El a ajuns la spital cu hemoragie craniană. Realizatorul tv ar fi încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie. Din cauza vitezei pe care o avea, el a rămas inconştient după impactul violent.

Prezentatorul se afla în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Huidu a coborât pârtia în viteză, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un pom, conform Antena 3.

citește și...