Șerban Huidu, concediat de la Prima TV după 20 de ani. Emisiunea ‘Cronica Cârcotașilor’, scoasă de pe post

12.10.2020, 12:50
Șerban Huidu, concediat de la Prima TV după 20 de ani. Emisiunea 'Cronica Cârcotașilor', scoasă de pe post
Șerban Huidu, concediat de la Prima TV după 20 de ani. Emisiunea 'Cronica Cârcotașilor', scoasă de pe post

Lovitură dură pentru Șerban Huidu! Prezentatorul tv a fost concediat de la Prima TV. Emisiunea ‘Cronica Cârcotașilor’  a fost scoasă de pe post, după 20 de ani emisie.

Conform Playtech, noua conducere a postului Prima TV nu a mai dorit difuzarea show-ului prezentat de Șerban Huidu, la 20 de ani de la prima difuzare la tv. Din acest motiv, angajații show-ului, printre care și Șerban Huidu, au fost deja anunțați că vor fi puși pe liber.

Șerban Huidu a fost concediat de la Prima TV

Postul Prima TV a fost cumpărat de Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa, cu 5 milioane de euro. Acesta patronează și postul Look TV. Pe viitor, Prima TV se va axa pe știri generaliste și sportive.

De altfel, prima emisiune la care a renunțat noul patron a fost Flash Monden. Singura care nu a fost concediată este prezentatoarea tv Diana Bart, care se află în concediu de maternitate.

A doua emisiune care a fost scoasă din grila de programe este ‘Cronica Cârcotașilor’. Conform noii conduceri, va mai fi difuzat sezonul deja înregistrat, iar mai apoi emisiunea va dispărea definitiv. În plus, Șerban Huidu are la dispoziție două luni să decidă soarta angajaților emisiunii ‘Cronica Cârcotașilor’.

Cât câștiga Huidu la Prima TV

Șerban Huidu a început să prezinte emisiunea ‘Cronica Cârcotașilor’ în anul 1997 și ani buni a fost urmărit de telespectatori cu sufletul la gură. Show-ul de televiziune a debutat la Prima TV, iar Șerban Huidu l-a avut coleg pe Mihai Găinușă, însă cei doi s-au certat între timp.

Din nefericire, Șerban Huidu nu a fost prezent pe micile ecrane timp de mai bine de trei ani, după ce a provocat un accident rutier în 2011, în urma căruia trei oameni și-au pierdut viața. În plus, el a suferit și un accident la schi în 2010. Abia în 2015, Șerban Huidu a decis să revină la ‘Cronica Cârcotașilor’.

Șerban Huidu a fost unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune, potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe. În perioada 2005-2013, el a încasat lunar un venit 53.000 de euro. Șerban Huidu își înregistrase mărcile “Cronica Carcotașilor”, “Top Rușinică”, “Dezbrăcatu’”, “Puștiu”, “Bebelușe” și “Mistrețu” pe firma la care este asociat majoritar. La emisiunea de la Prima TV, prezentatorul tv ar fi încasat lunar suma de 4.000 de euro, scrie Impact.ro. 

 

 

citește și...