În ce relații sunt acum Șerban Huidu și Mihai Găinușă, după ce au rupt o prietenie de 20 de ani! Cum au intervenit soțiile lor

01.07.2020, 15:37
În ce relații sunt acum Șerban Huidu și Mihai Găinușă, după ce au rupt o prietenie de 20 de ani! Cum au intervenit soțiile lor
În ce relații sunt acum Șerban Huidu și Mihai Găinușă, după ce au rupt o prietenie de 20 de ani! Cum au intervenit soțiile lor

Şerban Huidu și Mihai Găinuşă au încetat să își mai vorbească în urmă cu șase ani! Cei doi realizatori tv au ajuns acum să se dușmănească de moarte, după ce vreme de mai bine de 15 ani au fost cei mai buni prieteni.

Şerban Huidu și Mihai Găinuşă au prezentat împreună emisiunea ‘Cronica Cârcotașilor’, de la Prima TV, la care ambii s-au implicat trup și suflet.

Relația lor de prietenie a început să se strice în 2014, după ce Şerban Huidu a trecut prin momente dificile. Prezentatorul tv a suferit un accident la ski și a fost la un pas să-și piardă viața.

Au fost cei mai buni prieteni

De asemenea, el a mai avut o cumpănă, când a produs accidentul de mașină, în urma căruia au murit trei persoane. Atunci, Găinuşă a fost alături de el şi a preluat frâiele emisiunii.

La vremea respectivă, se pare că Şerban Huidu i-ar fi reproșat bunului său prieten că nu a fost lângă el în cele mai grele momente. În schimb, Mihai Găinuşă era supărat foc că Huidu își asuma toate meritele pentru realizarea show-ului de la Prima TV. Conform Playtech.ro, cei doi au ajuns să se certe de la bani, iar Mihai Găinuşă a decis să își dea demisia, în cele din urmă, de la emisiunea ‘Cronica Cârcotașilor’.

‘Am decis să părăsesc «Cronica Cârcotaşilor». De la tv. Că la radio şi-a luat-o Şerban Huidu şi a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare.

Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Şerban nu era capabil. Am scris şi am prezentat această emisiune 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci, dimpotrivă, mi s-a reproşat inclusiv că am adus un preot în platou. Am încheiat o etapă din cariera mea şi le mulţumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp’, scria Mihai Găinușă pe Facebook, în vara lui 2014.

Sunt în continuare certați

Deși au trecut atâția ani, cei doi prezentatori tv nu au îngropat securea războiului și încearcă să se evite pe cât posibil. Mai mult de atât, Șerban Huidu ar fi suferit enorm după prietenul lui de-o viață și chiar a încercat să se împace cu Găinușă, însă fără rezultat.

‘Huidu a suferit enorm și nu s-a vindecat nici acum. Pentru el, Găinușă a fost exact ca un frate. Pur și simplu nu puteau fi despărțiți. Mai țineți minte petrecerea Prima TV de la care Huidu a plecat plângând? De aceea a plecat atât de dărâmat. Nu îi venea să creadă că prietenul lui de o viață nu este alături de el. În ciuda cuvintelor urâte, Huidu s-ar fi împăcat cu Găinușă în acele momente, îi lipsea enorm.

Nu își vorbesc nici în prezent și fac tot posibilul să nu dea ochii unul cu altul. Vă dați seama că este foarte dificil, au mulți prieteni comuni. La evenimente, fie este invitat unul, fie celălalt. Niciodată amândoi. Din câte știu, soțiile lor își vorbesc dacă se întâlnesc, iar acum câțiva ani chiar au încercat să îi împace, însă nu a fost cu putință. Din punctul meu de vedere, nu mai există șanse de împăcare, orice s-ar întâmpla’, au declarat apropiații celor doi, pentru sursa citată mai sus.

citește și...