Șerban Huidu a încercat să se împace cu Mihai Găinușă. Cum a reacționat acesta

01.03.2022, 14:58
Șerban Huidu a încercat să se împace cu Mihai Găinușă. Cum a reacționat acesta
Șerban Huidu a încercat să se împace cu Mihai Găinușă. Cum a reacționat acesta

Șerban Huidu, în vârstă de 45 de ani, a avut o relație de prietenie cu Mihai Găinușă, în vârstă de 51 de ani. Cei doi au realizat îm preună ani de zile emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, însă relaia lor s-a destrămat. Acum, Șerban Huidu ar fi încercat să se împace cu cel care i-a fost coleg la postul de televiziune Prima TV.

Mihai Găinușă, în vârstă de 51 de ani, este un realizator și prezentator de radio și televiziune. Între anii 2000 și 2003 a realizat matinalul radio ”Cronica Cârcotașilor” la Radio 21. Din februarie 2001 până în iulie 2014, Mihai Găinușă a scris si prezentat emisiunea TV ”Cronica Cârcotașilor” la postul de televiziune Prima TV.

Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă s-au certat după ce acesta din urmă a plecat, alături de Codruţ Keghes, din echipa emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”. În vara anului trecut, Șerban Huidu a luat o decizie surprinzătoare. Acesta a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV. Acum s-a aflatrcă Șerban Huiodu ar fi încercat să se împace cu Mihai Găinușă.

Șerban Huidu a încercat să se împace cu Mihai Găinușă. ”Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori”

Șerban Huidu a încercat o împăcare, în urmă cu doi ani, când emisiunea a împlinit 20 de ani de existență, însă Mihai Găinușă nici măcar nu i-a răspuns la telefon.

„În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori. Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!”, a dezvăluit Șerban Huidu pentru impact.ro.

citește și...