Șerban Huidu, adevărul despre împăcarea cu Mihai Găinușă! Prezentatorul tv a detaliat totul despre prietenia lor

29.01.2021, 14:47
Șerban Huidu, adevărul despre împăcarea cu Mihai Găinușă! Prezentatorul tv a detaliat totul despre prietenia lor
Șerban Huidu, adevărul despre împăcarea cu Mihai Găinușă! Prezentatorul tv a detaliat totul despre prietenia lor

În luna octombrie 2020, fanii emisiunii ‘Cronica Cârcotașilor’ au primit o veste tristă. Show-ul a fost scos de pe post, după 20 de ani emisie. Acum, însă, ‘Cronica Cârcotașilor’ va reveni pe micile ecrane cu un nou format! 

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au fost cei care au pus bazele proiectului. Din păcate, cei doi prezentatori tv s-au transformat în cei mai aprigi dușmani și nu-și mai vorbesc de aproape 6 ani.

Recent, Șerban Huidu a detaliat momentele în care a rupt definitiv legătura cu bunul lui prieten, Mihai Găinușă. În plus, el a mărturisit că emisiunea ‘Cronica Cârcotașilor’ revine în forță, tot la postul PRIMA TV, începând cu 3 februarie.

Șerban Huidu a vrut să se împace cu Mihai Găinușă

Conform Impact.ro, Șerban Huidu ar fi încercat să reia legătura cu Mihai Găinușă și să îl readucă în proiect, însă fără succes.

‘Zero! Anul acesta am făcut 20 de ani de ‘Cronică’. În primul an, am fost singur. L-am sunat să vină să povestească pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a răspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015 când, după un an de la plecarea din Cronica, când bătusem palma sa revină în emisiune.

În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinușă întârzia. Și erau zeci de oameni care îl așteptau. Îl sun: Mișule, unde ești? La Disneyland, am uitat să îți spun că nu mai revin!’, a declarat Șerban Huidu, pentru Impact.

Șerban Huidu revine pe micile ecrane cu un nou format al emisiunii ‘Cronica Cârcotașilor’

Deși Mihai Găinușă nu vrea să se împace cu Șerban Huidu, prezentatorul a mărturisit că a lăsat în urmă conflictul cu Găinușă și este dispus să meargă mai departe. El a detaliat cum s-a pregătit pentru noua emisiune de la PRIMA TV.

‘În vacanța de iarnă, am pregătit o nouă emisiune, total diferită de Cronica. O veți vedea în curând. Deci, nu numai că nu ne-au dat afară de la Prima TV, ne-au dat și de lucru. Nu au fost zvonuri, a fost o știre dată și neverificată.

Noi ne confruntăm în televiziune cu probleme financiare, nu de ieri de azi. Din 2014 sigur. Cei care nu se confruntă cu asta, trăiesc din banii de la moguli sau din alte cercuri de interese, nu din piața de publicitate’, a mai adăugat Șerban Huidu.

Ce salariu încasa Șerban Huidu la PRIMA TV

Șerban Huidu a început să prezinte emisiunea ‘Cronica Cârcotașilor’ în anul 1997 și ani buni a fost urmărit de telespectatori cu sufletul la gură. Show-ul de televiziune a debutat la Prima TV, iar Șerban Huidu l-a avut coleg pe Mihai Găinușă, însă cei doi s-au certat între timp.

Din nefericire, Șerban Huidu nu a fost prezent pe micile ecrane timp de mai bine de trei ani, după ce a provocat un accident rutier în 2011, în urma căruia trei oameni și-au pierdut viața. În plus, el a suferit și un accident la schi în 2010. Abia în 2015, Șerban Huidu a decis să revină la ‘Cronica Cârcotașilor’.

Șerban Huidu a fost unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune, potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe. În perioada 2005-2013, el a încasat lunar un venit 53.000 de euro. Șerban Huidu își înregistrase mărcile “Cronica Carcotașilor”, “Top Rușinică”, “Dezbrăcatu’”, “Puștiu”, “Bebelușe” și “Mistrețu” pe firma la care este asociat majoritar. La emisiunea de la Prima TV, prezentatorul tv ar fi încasat lunar suma de 4.000 de euro, scrie Impact.ro. 

citește și...