Șerban Copoț despre copiii din cel de-al zecelea sezon “Next Star”. ”Vă vor da mai multă încredere în viitorul României!”

19.05.2021, 13:16
Șerban Copoț despre copiii din cel de-al zecelea sezon “Next Star”. ”Vă vor da mai multă încredere în viitorul României!”
Șerban Copoț despre copiii din cel de-al zecelea sezon “Next Star”. ”Vă vor da mai multă încredere în viitorul României!”

Talent show-ul ”Next Star” revine la Antena 1, cu un nou sezon, iar prezentatorul Șerban Copoț abia așteaptă să arate tuturor cei mai talentați copii ai României.

”Next Star va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare.  Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, va fi alături de micii concurenți și de părinții lor.

”Sunt extraordinar de încântat că am putut relua filmările pentru cel de-al zecelea sezon Next Star în siguranță, pentru că pandemia ne-a întrerupt, din păcate. Abia așteptam ca cei mai valoroși copii ai țării să urce din nou pe scena emisiunii! A fost o deosebită plăcere să cunosc asemenea copii talentați, care au parte de toată susținerea din partea părinților, bunicilor, a întregii familii și după cum veți vedea, vorbim de performanțe la nivel național, dar și internațional. E o emisiune pe care nu trebuie să o ratați și vă promit că în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, o să vă delectați cu niște momente care vă vor da mai multă încredere în viitorul României!”, a declarat Șerban Copoț.

Ce a declarat Dan Negru, prezentatorul ”Next Star”

Talent show-ul ”Next Star”, prezentat de Dan Negru, revine sâmbătă, 22 mai, de la 20:00, la Antena 1, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi şi curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului ”Next Star”, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

„Copiii pe care i-am prezentat la Next Star acum 10 ani, azi sunt oameni în toată firea care vor duce cu ei amintirea scenei Next Star. Atunci când am început acest proiect, acum 10 ani, mi-am propus să construiesc amintiri în sufletele copiilor. Zic eu că am reușit! Ne revedem în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”, a declarat Dan Negru.

citește și...