Semnul din naștere pe care îl are Carmen Grebenișan. ”Tot încercam să mă spăl”

15.08.2020, 12:37
Semnul din naștere pe care îl are Carmen Grebenișan. ”Tot încercam să mă spăl”
Semnul din naștere pe care îl are Carmen Grebenișan. ”Tot încercam să mă spăl”

Carmen Grebenișan le-a dezvăluit prietenilor ei din mediul online că are un semn din naștere. Vedeta a mărturisit că în copilărie credea despre semnul respectiv că este o pată de ciocolată.

Carmen Grebenișan are un semn din naștere pe una dintre mâini. vedeta l-a arătat fanilor săi de pe reșelele de socializare.

“Am o pată pe palmă din naștere și când eram mică de tot, credeam că eram murdară de ciocolată și tot încercam să mă spăl… până am aflat că este o pată”, a dezvăluit Carmen Grebenișan într-un Instastory, potrivit spynews.ro.

Cine este Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cool influencers din România, reușind să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri.

Carmen Grebenișan și-a deschis un blog personal în 2014, unde postează tot felul de povești despre viața ei și trucuri de frumusețe. Are sute de mii de fani pe rețelele sociale – doar pe Instagram fiind urmărită de 440.000 de persoane.

A participat la ”Asia Express”

Carmen Grebenisan a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, competiție care a fost căștigată de chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Carmen Grebenișan a făcut echipă cu buna ei prietenă, Al.ina Ceușan, cele două formând una dintre cele mai competitive echipe din concurs.

Are un nou iubit de la începutul acestui an

Carmen Grebenișan a rămas fără iubit după emisiunea ”Asia Express”. Însă la scurt timp, blonda a început o nouă relație, cu un tânăr care este mai mic decât ea și este farmacist.

“Suntem din februarie împreună. Am nevoie de confortul ăsta, să știu că am o perosană lângă mine. Lucrurile au avansat într-un mod destul de alert”, a explicat Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan a spus că l-a cunoscut pe actualul ei iubit încă de cânnd avea o relație cu fostul ei partener.

”Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a dezvăluit Carmen Grebenișan.

citește și...