Carmen Grebenișan a rămas fără iubit la revenirea în țară de la ”Asia Express”. Schimbări majore în viața vedetei după concurs

06.04.2020, 11:06
Carmen Grebenișan a rămas fără iubit la revenirea în țară de la ”Asia Express”. Schimbări majore în viața vedetei după concurs
Carmen Grebenișan de la ”Asia Express” i-a dat papucii iubitului. Schimbări majore în viața vedetei după concurs

Carmen Grebenișan a trecut prin mari schimbări în viața personală după participarea de la show-ul ”Asia Express”.

Carmen Grebenișan a făcut echipă cu prietena ei, Alina Ceușan, la ”Asia Express”. După revenirea în țară de la competiție, Carmen Grebenișan a avut parte de schimbări radicale în viața personală.

Într-un interviu pe care l-a acordat în luna martie pentru revista Unica, blonda a dezvăluit că a rămas fără iubit imediat după ”Asia Express”.

„Iubitul meu a dispărut recent din peisaj”, a declarat Carmen Grebenișan.

Întebată despre cele mai dagi momente pe care le-a petrecut alături de acesta, vedeta a spus simplu: ”Probabil toate…”.

Are un nou iubit, mai mic ca ea

De curând, Carmen Grebenișan a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, că există un nou bărbat în viața ei. Noul ei iubit este mai mic ca ea. Cei doi stau împreună în izolare la domiciliu.


”Fostul meu prieten, cel cu care eram în timpul filmărilor pentru Asia Express, nu mai există. Ne-am despărțit. Și acum am un nou prieten.

Sunt una dintre persoanele norocoase. Mă bucur că stau în izolare cu el. Acesta este momentul ce ne poate apropia sau ne poate îndepărta. Este un test.

Iubitul meu este, într-un fel, un erou. El lucrează la o farmacie. Este mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a spus Carmen Grebenișan.

Cine este Carmen Grebenișan


Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cool influencers din România, reușind să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri.

Carmen Grebenișan și-a deschis un blog personal în 2014, unde postează tot felul de povești despre viața ei și trucuri de frumusețe. Are sute de mii de fani pe rețelele sociale – doar pe Instagram fiind urmărită de 440.000 de persoane.

citește și...