Selly, un nou mesaj dur la adresa sistemului de învățământ din România! Cum a comentat vloggerul începerea școlii din septembrie

30.07.2020, 13:42
Selly, un nou mesaj dur la adresa sistemului de învățământ din România! Cum a comentat vloggerul începerea școlii din septembrie
Selly, un nou mesaj dur la adresa sistemului de învățământ din România! Cum a comentat vloggerul începerea școlii din septembrie

Zilele trecute, Institutul pentru Sănătate Publică a anunțat noile reguli pentru redeschiderea şcolilor, care va avea loc cel mai probabil în toamnă. Astfel, elevii vor sta 4 ore pe zi la școală , iar ora va deveni de 30 de minute, edupedu.ro.

În timpul orelor de curs, elevii trebuie să păstreze distanța de 4 metri pătrați. Specialiștii scriu că “este posibilă creșterea numărului de elevi în funcție de condițiile locale, dar trebuie îndeplinită condiția unui singur copil în bancă”, însă nu este precizat ce înseamnă această creștere a numărului de elevi.

Selly, supărat pe sistemul de învățământ din România

Despre această decizie a comentat și Selly, care a transmis din nou un mesaj dur la adresa sistemului de învățământ din România.

Celebrul vlogger a precizat că elevii sunt terorizați de profesori comuniști și libidinoși și că actualul sistem ar trebui să se schimbe radical.

‘Nici guvernanții nu au o idee clară despre cum va fi în septembrie. Nici eu nu am date, nu știu cum evoluează pandemia. Important e ca nimeni să nu-și riște sănătatea. În 10 ani, educația nu va mai însemna nimic în România. Și probemele cu pandemia, tot din lipsa educației au apărut. La anatomie, noi nu învățăm nimic despre alimentație, nutriție… Chiar și despre epidemii trebuia să știm, cum se răspândesc, cum să te protejezi. 

‘În primul rând, profesorii ar trebui să se schimbe. Cunosc profesori extraordinari, mama predă de 15 ani, dar sunt și dascăli comuniști, libidinoși, care urlă în clasă și se dau la eleve.

Am mesaje, știu elevi traumatizați, cărora le-au fost tăiate aripile. Nici nu mai visează. Poate uiți ce ai învățat în clasa a XII-a, dar trauma o porți toată viața!’, a comentat vloggerul.

Vloggerul, mesaj dur pentru cei care conduc sistemul de educație din România

În urmă cu o lună, Selly mărturisea că examenul de Bacalaureat se află pe o pantă descendentă și este esențial ca lucrurile să se schimbe.

Mai mult de atât, vloggerul a criticat și munca oamenilor de la putere, care nu fac nimic pentru a aduce unele modificări în sistemul de educație din România. Selly i-a caracterizat drept proști și ticăloși.

‘Învăţăm şi lucruri utile în şcoală, de la matematică la istorie, dar mi se pare că se pune obsesiv accentul pe câteva materii, în timp ce altele care sunt cu mult mai importante, cum ar fi educaţia financiară, educaţia civică sunt băgate complet sub preş. Şcoala ocoleşte materiile astea, iar eu cred că cei care iau deciziile, nu fac asta din greşeală. Cred că e o treabă intenţionată acolo. Oamenii care conduc învăţământul din România, de 30 de ani încoace, cei care au într-adevăr putere de decizie asupra lucrurilor care se întâmplă, sunt fie proşti, fie ticăloşi. Iar de cele mai multe ori sunt şi proşti şi ticăloşi’, a mai conchis tânărul.

citește și...