Mirela Vaida și-a publicat diploma de BAC. ”Am aceeași medie ca a vloggerului Selly”

01.07.2020, 09:09
Mirela Vaida și-a publicat diploma de BAC. ”Am aceeași medie ca a vloggerului Selly”
Mirela Vaida și-a publicat duploma de BAC. ”Am aceeași medie ca a vloggerului Selly”

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antea 1, și-a făcut publică diploma de Bacalaureat.

Mirela Vaida a terminat cursurile Liceului de Informatică ”Grigore C.Moisil” din Iași cu media 9,62 la Bacalaureat. Vedeta și-a făcut publică diploma de Bacalaureat pe contul său de socializare.

Prezentatoarea TV și-a amintit de perioada în care era la liceu și a comentat asupra faptului că media ei de la Bacalaureat este aceeași cu a vloggerului Selly. Andrei Șelaru, cunoscut în mediul online sub pseudonimul Selly, a obținut la Bacalaureat media 9,60.

”Tata a insistat să dau admitere la Liceul Pedagogic din Iași! Mama mă voia la o clasă “umanistă” pentru că eram talentată la limba și literatura română. Am ales imposibilul: Liceul de Informatică! Cu care m-am luptat din greu în primii doi ani, pierdută printre matematicieni și olimpici internaționali la informatică! Pentru ca, apoi, să dau admitere la Drept!

Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era “neiertător”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Și cărora le mulțumesc azi! Dau timpul înapoi cu 19 ani!! Și aș lua-o de la capăt, fără să schimb nimic! ??? Acum am aflat că am aceeași medie ca a vloggerului Selly! ? Chiar m-au năpădit amintirile! Mulțumesc doamnei diriginte Belta Magda!!”, a scris Mirela Vaida în mediul online.

 

Este absolventă a Facultății de Drept

Între anii 2001 și 2006, Mirela Vaida a urmat Facultatea de Drept de la Universitatea din București. Aceasta și-a luat licența cu o medie de top, respectiv 9,35. După absolvirea facultății, Mirela Vaida a făcut și două mastere.

Este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida are o familie fericită. Vedeta este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul trecut, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.

citește și...