Selly și Mircea Badea, dialog fabulos în direct! Cum l-a umilit prezentatorul tv pe tânărul vlogger

08.07.2020, 15:29
Selly și Mircea Badea, dialog fabulos în direct! Cum l-a umilit prezentatorul tv pe tânărul vlogger
Selly și Mircea Badea, dialog fabulos în direct! Cum l-a umilit prezentatorul tv pe tânărul vlogger/ foto: captura Antena 3

Selly, pe numele său adevărat, Andrei Șelaru, este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Pe canalul său de Youtube, tânărul de 18 ani are peste două milioane de abonați.

După ce a absolvit liceul, Selly a făcut anumite afirmații controversate despre învățământul din România, numindu-i proști și ticăloși pe cei care sunt la conducere. Marți seară, 7 iulie, Selly a fost invitat la emisiunea lui Mihai Gâdea, ‘Sinteza Zilei’.

Selly și Mircea Badea, față în față

În cadrul talk-show-ului de la Antena 3, cei doi a avut un dialog fabulos, iar prezentatorul tv l-a umilit, în direct, pe tânărul vlogger.

În stilul caracteristic, Mircea Badea l-a comparat pe Selly cu un personaj din desenele animate, Johnny Bravo. Această poreclă nu prea a fost pe placul adolescentului, ironizându-l la rândul său pe Mircea Badea.

Mircea Badea: A sunat Johnny Bravo. Și-a cerut freza înapoi.

Selly: Da, a mai sunat săptămâna trecută, dar i-am zis că mai am un pic nevoie de ea.

Selly: Eu am dat BAC-ul la română, matematică și biologie.

Cum l-a enervat prezentatorul tv pe vlogger

Mircea Badea: La biologie?! Wow, nu eram pregătit pentru asta. Eu am dat la cinci materii. Am dat și la sport. Zece am luat la sport, la scris. Deci, la biologie, pe bune? Dar ce ți-a dat?

Selly: Că tot criticam programa, la biologie chiar îmi place ce se învață. Ai niște cerințe despre niște boli. Și tu înveți pentru fiecare sistem, respirator, digestiv. E mega util să știi ce simptome au anumite boli.

Pe viitor, Selly a mărturisit că ar vrea să facă ceva tot în domeniul divertismentului, dacă va renunța la meseria de vlogger.

Mircea Badea: Și ce vrei să te faci când vei fi mare?

Selly: Mă consider deja un pic mare și am ales deja o traiectorie. Dacă nu voi fi vlogger, cu siguranță, voi face tot ceva în divertisment, media, filme, emisiune. Media e domeniul care mă fascinează cel mai mult.

citește și...