VIDEO / Selly i-a dat replica fostului ministru al Educației! Daniel Funeriu l-a numit ‘maimuţă încălţată needucată cu figuri în cap’

08.07.2020, 12:09
VIDEO / Selly i-a dat replica fostului ministru al Educației! Daniel Funeriu l-a numit 'maimuţă încălţată needucată cu figuri în cap'
Selly, pe numele său real, Andrei Șelaru, a avut o reacție după ce fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, l-a numit ”maimuţă încălţată needucată cu figuri în cap”

Selly, pe numele său real, Andrei Șelaru, a avut o reacție după ce fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, l-a numit ”maimuţă încălţată needucată cu figuri în cap”. Daniel Funeriu l-a criticat după ce adolescentul a vorbit dur despre sistemul de învățământ românesc.

După ce a dat BAC-UL, pe care l-a promovat cu note mari, cunoscutul vlogger a făcut publice unele dintre părerile sale la adresa învățământului românesc, iar acest lucru i-a adus numai critici.

Selly a criticat învățământul românesc

‘Oamenii care conduc învățământul din România de 30 de ani încoace, oamenii care sunt acolo sus și au putere de decizie asupra lucrurilor care se întâmplă, sunt fie proști, fie ticăloși. De cele mai multe ori sunt și proști, și ticăloși’, spunea Selly într-un vlog.

Mesajul dur al tânărului l-a deranjat pe Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației. Daniel Funeriu nu a avut rețineri în a-l insulta pe vlogger, pe care l-a numit ‘maimuţă încălţată needucată cu figuri în cap’.

‘Cum adică ”școala de azi te pregătește pentru 1900 nu pentru 2020”? S-a schimbat teorema lui Pitagora și eu nu știu? A schimbat tik-tok derivata lui X pătrat și nu ne-a spus? Văd răsmeriță că nu se face educație financiară și conduită preventivă. Really? Finanțele personale sunt, de când lumea, despre plus, minus, înmulțit și împărțit și ceva calcul banal de dobânzi. Adica aritmetică de clasa a 5-a. Aaa, și cumpătare. 

Conduita preventivă se învață la școala de șoferi, nu la ciclul primar. Iar însușirea ei e mai probabil să fie făcută de un tânăr care a învățat la școală disciplina decât de o maimuță încălțată și needucată cu figuri în cap’, a scris Daniel Funeriu pe Facebook.

Îl atacă și pe fostul ministru al Educației

După ce fostul ministru al Educației l-a făcut cu ou și oțet, Selly a reacționat printr-un alt vlog publicat chiar pe canalul său de YouTube.

‘Da, asta a zis omul. O insultă de-a dreptul devastatoare. Nici nu știu cum mai am tupeul sa ies din casă după ce a zis acest Funeriu despre mine. Acum, sigur, aș putea să petrec următoarele 15 minute din acest clip explicându-vă de ce, după ce că e praf la capitolul insulte, Funeriu a fost praf și ca ministru al Educației, dar chiar aș vrea ca acest videoclip să se concentreze pe soluții reale, care ar putea funcționa, ca să schimbe actualul sistem de învățământ’, a fost răspunsul lui Selly pentru Daniel Funeriu.

citește și...