Selly, revoltat din nou pe ministrul Educaţiei! Monica Anisie a refuzat a doua oară întâlnirea cu el: ‘Nu vă e ruşine? Asta face un lider?’

09.10.2020, 08:39
Selly, revoltat din nou pe ministrul Educaţiei! Monica Anisie a refuzat a doua oară întâlnirea cu el: 'Nu vă e ruşine? Asta face un lider?'
Selly, revoltat din nou pe ministrul Educaţiei! Monica Anisie a refuzat a doua oară întâlnirea cu el: 'Nu vă e ruşine? Asta face un lider?'

Selly, pe numele său adevărat Andrei Șelaru, s-a dezlănțuit, joi seară (8 octombrie), în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3. Celebrul vlogger a criticat-o pe Monica Anisie, ministrul Educației, în direct, fără rețineri.

Selly a mărturisit că a provocat-o din nou la o dezbatere pe Monica Anisie, în mediul online, pentru a discuta despre învățământul românesc actual. Deși inițial a confirmat că va participa, între timp, ministrul Educației s-a răzgândit și a anunțat că nu va putea intra în direct din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. În plus, a spus că în locul ei va participa un secretar de stat.

Ministrul Educaţiei a refuzat pentru a doua oară întâlnirea cu Selly

Indignat de gestul Monicăi Anisie, Selly a declarat că atitudinea ei de a nu participa la dezbaterea online este o dovadă clară că se teme de subiecte pentru care nu are un răspuns.

Cu toate acestea, vloggerul a precizat că dezbaterea online va avea loc vineri, începând cu ora 15.00, pe canalul lui de Youtube, iar în locul ministrului Educației va lăsa un scaun liber.

‘Nu vă e doamnă aşa, un pic ruşine să anunţaţi că veniţi şi apoi să ne lăsaţi baltă? Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniţi cu un puşti de 19 ani? Asta face un lider?’, a spus Selly.

De asemenea, Andrei Șelaru este hotărât să facă revoluție în învățământul românesc și chiar să propună un proiect de lege.

Selly vrea schimbări majore în sistemul educativ din România

‘Generaţia mea are acces la internet, la cea mai mare enciclopedie care a fost vreodată, internetul. Poate să vadă documentare, poate să vadă o grămadă de lucruri din care poţi învăţa vizual, auditiv, cu animaţii 3D.

Adică, te uiţi la nişte documentare acum pe Netflix extraordinare, prezintă informaţia într-un mod extraordinar. Tu te uiţi la alea şi apoi te duci la şcoală, unde vezi că se întâmplă acelaşi lucru de 100 de ani. O tablă şi un pix.

Eu militez pentru treaba asta. De ce nu folosim şi alte lucruri în şcoală. Majoritatea claselor au proiectoare pentru a arăta nişte imagini. Nici nu trebuie să le producă Ministerul. Poţi să iei nişte documentare despre Discovery. Poţi să arăţi la anatomie nişte lucruri foarte interesante cu acel proiector. Altfel memorezi.

Memoria vizuală este fascinantă. Altfel poţi să înveţi, când vezi cu ochii tăi, cum a arătat bătălia aia, când vezi cum arată sistemul nervos, când vezi toate lucrurile astea vizual. Aşa, ai nişte manuale rupte cu nişte poze care nici nu se văd clar, murare, mierzarabile. Cine vrea să deschidă un manula vechi de patru ani şi cu foarte multe erori?’, a spus Selly, revoltat, la Antena 3.

citește și...