Ce a decis să facă Selly după ce a absolvit BAC-ul! ‘Pentru mine nu este vacanță vara asta’

03.07.2020, 13:04
Ce a decis să facă Selly după ce a absolvit BAC-ul! 'Pentru mine nu este vacanță vara asta'
Ce a decis să facă Selly după ce a absolvit BAC-ul! 'Pentru mine nu este vacanță vara asta'

Selly, cunoscutul vlogger din România, a reușit să ia examenul de Bacalaureat cu o notă mare, iar acum are planuri mari de viitor.

Pe rețelele de socializare, tânărul de 18 ani a făcut praf sistemul de educație românesc, iar cei mai mulți i-au dat dreptate. Acum, Selly se pregătește să se mute la București și a declarat că vara aceasta nu va avea vacanță.

Ce are de gând să facă vara aceasta

‘Eu sunt în curs de mutare la București. Îmi mut echipamentele. Astăzi sunt cu unitatea, calculatorul după mine, cu camera după mine. Să știi că pentru mine nu urmează o vacanță. Pentru mine, luna asta iunie va fi o lună de foc a recuperării, pentru că pe lângă recuperarea pe care o am la spate cu hernia, trebuie să recuperez tot ce am pierdut în perioada asta de pandemie, nu mă refer aici la bani, ci la conținut. Vreau să fac conținut mult și bun’, a spus Selly în cadrul unei emisiuni tv.

În plus, Selly a dezvăluit că urmează să le facă o surpriză fanilor înfocați 5GANG.

‘Lucrez la un nou film pe care îl vom lansa de Crăciun. Vacanța, discutăm după 15 august, până termină și Smără cu admiterea. Va fi o continuare a primului film 5GANG. Va fi un film cu 5GANG și cu mai mulți vloggeri. Chiar dacă va fi o continuare, nu va avea atăt de multă legătură cu primul, ci va fi ceva așa complet nou în materie de poveste’, a mai declarat Selly.

Selly critică școala românească

Tânărul de 18 ani a terminat clasa a 12-a cu media 9,60 la Bac! Recent, el a filmat un video intitulat ‘Am picat Bacu’, în care a criticat dur școala românească.

‘Să spui că tot ce înveţi pentru BAC îţi va folosi în viaţă este ca şi cum ai spune că titlul acestui videoclip nu este cel mai mare clickbait. Este, îmi cer scuze, dar nu ştiam cum să vă atrag atenţia, pentru că, de obicei, lumea vrea să vadă pe YouTube distracţie, circ, manele, nu prea are chef de discuţii serioase şi chiar trebuie să avem discuţia asta, despre ce mai înseamnă educaţia în 2020, ce mai înseamnă Bacalaureatul în 2020. Pentru că dacă ceva nu se va schimba în educaţie, în următorii 10, 20 de ani, Bacalaureatul chiar nu o să mai însemne nimic’, a spus Selly într-un nou clip.

citește și...