Selly deschide cel de-al 11-lea sezon ”iUmor” cu un roast al juraților

25.09.2021, 14:11
Selly deschide cel de-al 11-lea sezon ”iUmor” cu un roast al juraților
Selly deschide cel de-al 11-lea sezon ”iUmor” cu un roast al juraților

O confruntare între generații care se anunță cu scântei va avea loc sâmbătă, de la 20.00, la poastul de televiziune Antena 1, în prima ediție a emisiunii ”iUmor” din cel de-al 11-lea sezon. Selly deschide cel de-al 11-lea sezon ”iUmor” cu un roast al celor trei jurați de la emisiunea respectivă – Delia, Cheloo și Mhai Bendeac.

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, va urca pe scena iUmor sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, ”înarmat” cu un roast la adresa celor trei jurați. Vlogger, cântăreț și actor, Selly este cunoscut pentru modul său relaxat de a aborda unele teme, așa că și confruntarea între generații de sâmbătă se anunță una cu scântei.

Cum vor reacționa Delia, Cheloo și Mihai Bendeac și de ce Selly a fost condus afară din scenă de către cel din urmă jurat, cei de acasă pot afla sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție iUmor din cel de-al 11-lea sezon.

”iUmor”, la sezonul 11

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.  De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...