Secretul siluetei Iulianei Tudor. ”Nu sunt o persoană disciplinată, în sensul să ţin diete”

21.09.2022, 15:21
Secretul siluetei Iulianei Tudor. ”Nu sunt o persoană disciplinată, în sensul să ţin diete”
Secretul siluetei Iulianei Tudor

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Tudor, în vârstă de 45 de ani, arată foarte bine șii afișează o siluetă extrem de armonioasă. Vedeta de la Televiziunea Națională a dezvăluit care este secretul siluetei sale. ”Nu sunt o persoană disciplinată, în sensul să ţin diete” , a explicat Iuliana Tudor în cadrul unui interviu.

Iuliana Tudor este una dintre vedetele de succes de la Televiziunea Națională. În plan personal, prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la TVR, este căsătorită și are un băiețel, Tudor. Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei, Răzvan Văcăroiu,  în noaptea de Înviere, în urmă cu peste 20 de ani, chiar în biserica în care fusese botezată.

Iuliana Tudor este o prezență care atrage imediat atenția. Are o siluetă foarte frumoasă, pe care știe cum să și-o pună în valoare. Despre cum se menține în formă a dat detalii vedeta TV pentru click.ro. Aceasta a mărturisit că nu ține diete, însă are grijă ca atunci când consumă ceva dulce să echilibreze ulterior regimul alimentar cu alimente sănătoase.

Secretul siluetei Iulianei Tudor. ”Dacă mănânc o zi tort de ciocolată, atunci o săptămână am grijă să echilibrez dieta cu alimente mai sănătoase”

”O dată-n viaţă sau măcar din când în când mai schimbăm puţin registrul cu care am obişnuit publicul… E important să aducem culoare în vieţile noastre. Nu sunt o persoană disciplinată, în sensul să ţin diete, dar cred că mă întreţine foarte mult bucuria cu care muncesc. Dinamica din televiziune nu îmi dă voie să las garda jos!”, a declarat Iuliana Tudor.

„Pătrunjelul nu-mi lipseşte din alimentaţie, îl consum zilnic, dar dacă mănânc o zi tort de ciocolată, atunci o săptămână am grijă să echilibrez dieta cu alimente mai sănătoase: fructe, legume, iaurturi”, a mai spus prezentatoarea de la Televiziunea Națională.

 

citește și...