Câți bani ia Mircea Dinescu de la TVR. ”Am văzut că sunt tot felul de comentarii pe seama salariului încasat de mine”

08.01.2021, 11:07
Câți bani ia Mircea Dinescu de la TVR. ”Am văzut că sunt tot felul de comentarii pe seama salariului încasat de mine”
Câți bani încasează Mircea Dinescu de la TVR. ”Am văzut că sunt tot felul de comentarii pe seama salariului încasat de mine”

Mircea Dinescu a dezvăluit suma pe care o primește de la TVR, unde realizează mai multe emisiuni.

Celebrul poet, dar și prezentator TV Mircea Dinescu a vorbit, pentru impact.ro, despre suma de bani pe care o încasează de la Televiziunea Națională, unde realizează trei emisiuni. S-a zvonit că ar primi în jur de 15.000 de euro lunar, însă acesta a lămurit situația.

”Am văzut că sunt tot felul de comentarii pe seama salariului încasat de mine de la TVR. Precizez că eu colaborez la trei emisiuni,… adică producţiile cu unele dintre cele mai mari ratinguri de audienţă, dacă nu chiar cele mai mari. Ei bine, vă spun deschis că am încasat circa 15.000 de euro, pe întreg an 2020, nu 15.000 de euro pe lună, cum susţin unii şi alţii. Cât voi avea audienţă, voi continua să fac acest lucru!”, a declarat Mircea Diescu pentru sursa citată.

Mircea Dinescu e pensionar

Mircea Dinescu a explicat, pentru aceeași sursă, că este pensionar, dar a vorbit și despre afacerile sale, care au fost afectate de pandemia de coronavirus.

”Am devenit pensionar la 70 de ani. Nu mă simt deloc pensionar, dar viaţa mi-a jucat festa asta cu pandemia şi am pierdut aproape tot ce câştigasem în ultimii ani, din afacerile mele”, a mărturist acesta.

Mircea Dinescu a renunţat la cele două restaurante deschise în Capitală, ”Lacrimi şi Sfinţi”, inaugurat în 2012 în Centrul Vechi, şi ”Politică şi Delicateţuri”, inaugurat în toamna lui 2019, lângă Hala Traian. ”Am realizat că pandemia şi incompetenţa autorităţilor, oricare ar fi ele, au omorât turismul, industria ospitalităţii. Cred că vor trece câţiva ani buni până când omului îi va reveni gustul de a ieşi la un pahar de vorbă fără să fie obligat să dea cu subsemnatul pe cine ştie ce declaraţii, care mai de care mai idioate”, a afirmat celebrul poet.

citește și...