Ce sacrificii a făcut Iuliana Tudor pentru carieră. ”Au fost ani în care am și dormit în televiziune”

13.03.2022, 15:57
Ce sacrificii a făcut Iuliana Tudor pentru carieră. ”Au fost ani în care am și dormit în televiziune”
Ce sacrificii a făcut Iuliana Tudor pentru carieră. ”Au fost ani în care am și dormit în televiziune”

Iuliana Tudor, în vârstă de 44 de ani,este una dintre cele mai areciate și îndrăgite prezentatoare de la Televiziunea Națională. Vedeta a vorbit, în cadrul unui podcast realizat de Damian Drăghici,  despre cariera sa și despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul anilor. ”Au fost ani în care am și dormit în televiziune”, a mărturisit aceasta.

Iuliana Tudor este una dintre vedetele de succes de la Televiziunea Națională. În plan personal, prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la TVR, este căsătorită și are un băiețel, Tudor. Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei, Răzvan Văcăroiu,  în noaptea de Înviere, în urmă cu peste 20 de ani, chiar în biserica în care fusese botezată.

Iuliana Tudor a fost invitată la podcastul realizat de Damian Drăghici, unde a făcut declarații despre cariuera sa și despre sacrifiuciile pe care le-a făcut de-a lungul anilor pentru a ajunge acolo unde și-a propus în plan profesional.

Ce sacrificii a făcut Iuliana Tudor pentru carieră. ”Pentru Cerbul de Aur, îmi aduc aminte că am stat vreo trei nopți, vreo 72 de ore cu totul, nemâncată, nedormită”

„Am renunțat la tot, cred că dacă nu aș fi renunțat la tot, nu ieșea așa. Am renunțat la prieteni, la timpul petrecut cu partenerul meu de viață, cu părinții mei. Am pierdut pe drum foarte mulți prieteni, am renunțat la mine. Când spun la mine, eu nu mâncam, nu dormeam, nu fumam, beam Cola și cafea, doar atât. Au fost ani în care am și dormit în televiziune. Pentru Cerbul de Aur, îmi aduc aminte că am stat vreo trei nopți, vreo 72 de ore cu totul, nemâncată, nedormită, numai ca să am timp cu toate, ascultam muzică până cădeam alături de Elise Stan (n.r. realizatoare TVR). Cred că a fost travaliul necesar pentru ce sunt eu astăzi”, a povestit Iuluiana Tudor, citată de revista Unica.

Iuliana Tudor a vorbit și despre momentul când, în anul 2004, a stat departe de televiziune: ”Corpul meu a zis ”gata, până aici, nu se mai poate”. Imunitatea a fost cea care mi-a făcut probleme, oboseală foarte multă și din cauza faptului că lucram numai în direct. Asta e o solicitare fizică, mentală. A doua zi eram ca o legumă. Și asta timp de zece ani. Nu e ușor și pentru o femeie e greu. Am căzut, a fost o resetare totală. Am gândit și regândit tot drumul până atunci. Aia poate fi o cădere, am luat-o de la zero, nu profesională neapărat. Am renăscut cumva altfel. A fost o lecție, cumva pe undeva am greșit ceva. Șansa asta ar fi putut să revină, dar dacă până acum sunt bine, înseamnă că mi-am înțeles lecția”.

citește și...