Secretul căsniciei lui Dan Cruceru, prezentatorul ”Survivor România”. ”Este bine să taci și să asculți”

14.08.2020, 10:37
Secretul căsniciei lui Dan Cruceru, prezentatorul ”Survivor România”. ”Este bine să taci și să asculți”
Secretul căsniciei lui Dan Cruceru, prezentatorul ”Survivor România”. ”Este bine să taci și să asculți”

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a făcut declarații despre familia sa. Acesta a mărturisit că și în familia sa există discuții, la fel ca în toate cuplurile.

Dan Cruceru are o familie foarte frumoasă alături de soția sa, Cristina, și de copiii lor, Sophia și Dan-Christian. Prezentatorul de la ”Survivor România” a făcut declarații despre soția sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

”N-am să-i ridic statuie Cristinei, pentru că deja o are. Și-a construit-o singură, doar v-am zis că e o femeie foarte puternică. Dincolo de faptul că este soția mea și mama copiilor mei, este partenerul meu. Ne consultăm în toate, ni le spunem pe toate, de la lucrurile frumoase, până la cele mai apăsătoare. Am ales să n-am secrete față de ea și astfel am ajuns să avem încredere deplină unul în celălalt”, a declarat el.


Ce spune despre certurile din cuplu

Dan Cruceru este de părere că nu există căsnicie fără certuri și a explicat cum reușesc el șiu partenerea sa de viață să depășească momentele tensionate din cuplu.

”Chiar ne place să ne certăm. Să arunce cu piatra în mine cine nu se certă cu partenerul/ a după 11 ani de căsnicie și 13 de relație! Pe bune? Nu există căsnicie fără certuri. Important este, însă, ca cei doi să-și dorească, la final, să rezolve cauzele disputei. Și ca să răspund exact la întrebarea ta, uneori ne certăm și de la copii. De exemplu, cel mic este epuizant. Are mai puțin de doi ani și trebuie să-i acorzi foarte mult timp. Iar, după o zi de muncă obositoare, trebuie să faci eforturi să-i dai să mănânce, să-l scoți la joacă, să-l speli și apoi să-l adormi”, a mai spus Dan Cruceru.

 

Cele mai grele momente din viața lui

Dan Cruceru a explicat că, de-a lungul anilor, a trecut prin multe momente grele, de la concedierea colectivă de la Acasă TV la moartea tatălui său.

”Normal că au fost. Viața e plină de coline și văi, de fericire și de tristețe. De la incidente în liceul militar, la concedierea colectivă de la Acasă TV, la eșecuri în afaceri, sau la decesul tatălui meu, da, am avut multe momente grele. Cum am trecut peste ele? Nu am un răspuns magic. Sunt doar foarte încăpățânat și refuz să pierd, să mă declar învins. M-am ridicat mereu, oricât de greu mi-a fost. Doar în fața soției nu comentez”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp. După căștigarea concursului, cântăreața a mărturisit că vrea să-și cumpere o casă cu banii câștigați la ”Survivor România”.

citește și...