Problemele lui Dan Cruceru în Republica Dominicană. ”În prima lună am avut Dengue, m-a pișcat un țânțar care avea acest virus”

31.05.2020, 09:59
Problemele lui Dan Cruceru în Republica Dominicană. ”În prima lună am avut Dengue, m-a pișcat un țânțar care avea acest virus”
Problemele lui Dan Cruceru în Republica Dominicană. ”În pima lună am avut Dengue, m-a pișcat un țânțar care avea acest virus”

Dan Cruceru, prezentatorul show-ului ”Survivor România”, de la Kanal D, a oferit amănunte neștiute despre ce i s-a întâmplat pe durata lunilor petrecute în Republica Dominicană, acolo unde s-a desfășurat competiția.

În seara în care a avut loc finala ”Survivor România”, prezentatorul emisiunii, Dan Cruceru, a mărturisit că a trecut prin momente dificile în Republica Dominicană. În prima lună, acesta a fost infectat cu Dengue.

Medicii au reușit să-l pună pe picioare

Dan Cruceru a explicat că medicii au reușit să-l pună rapid pe picioare.

„A fost cel mai mare proiect pentru mine, dar și cel mai greu. Când am venit în emisiune, în prima lună, am avut Dengue, m-a pișcat un țânțar care avea acest virus. Am avut noroc de o echipă de medici foarte bună, care m-a pus pe picioare câteva zile”, a declarat prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, citat de wowbiz.ro.

A slăbit 7 kilograme

De asemenea, Dan Cruceru a afirmat că a slăbit câteva kilograme și și-a pierdut de foarte multe ori vocea.

„Până m-am adaptat la această țară am slăbit vreo 7 kilograme. Pe traseu m-am confruntat cu aceleași condiții meteo ca și voi. M-a ars soarele, am schimbat pielea de cinci ori până acum. Cireașa de pe tort, doar mie mi s-a întâmplat: vocea. Mi-am pierdut-o de zeci de ori. Mi-a fost foarte greu, dar în același timp mi-a plăcut enorm”, a mai spus prezentatorul ”Survivor România.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Finala ”Survivor România” a avut loc sâmbătă, 30 mai 2020. În finală s-au calificat patru concurenți: Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, și Iancu, Lola și Emanuel, componenți ai echipei Războinicilor. În urma voturilor telespectatorilor, cântăreața Elena Ionescu a fost cea care a ieșit învingătoare. Artista a intrat în posesia trofeului ”Survivor România” și va încasa un premiu în valoare de 250.000 de lei.

citește și...