Secretul căsniciei de opt ani a Deliei. ”Iese din discuție”

08.12.2020, 12:32
Secretul căsniciei de opt ani a Deliei. ”Iese din discuție”
Secretul căsniciei de opt ani a Deliei. ”Iese din discuție”

Cântăreața Delia a făcut câteva dezvăluiri despre relația sa cu partenerul de viață, Răzvan Munteanu, cu care este căsătorită de opt ani.

Delia este căsătorită de foarte mulți ani cu Răzvan Munteanu, împreună cu care formează un cuplu perfect. Delia a dezvăluit, pentru tvmania.ro, care sunt secretele căsniciei sale de 8 ani cu Răzvan Munteanu, cel care îi este de altfel și manager. „Chimia, ar fi unul dintre ele, răbdarea, înţelegerea, respectul, în primul rând”, a spus vedeta.

„Nu suntem conflictuali, în niciun fel, nici eu, nici el, deci iese din discuţie. Nu s-a întâmplat până acum să nu cădem de acord pentru că gândim la fel și ne plac aceleași lucruri”, a adăugat cântăreața.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

Ce spunea mama Deliei despre mariajul acesteia

Mama Deliei, cântăreața de muzică populară Gina Matache, a vorbit despre relația dintre fiica ei și Răzvan Munteanu. Gina Matache a afirmat că nu i-a auzit niciodată pe cei doiu discutând în contradictoriu.

”Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a declarat Gina Matache la o emisiune de televiziune.

Gina Matache a comentat și despre faptul că Delia nu are încă copii. „Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă”, a explicat mama Deliei.

citește și...