Momente neplăcute pentru mama Deliei. ”A intervenit un blocaj care nu îmi mai permite nici să gândesc”

30.09.2020, 10:31
Momente neplăcute pentru mama Deliei. ”A intervenit un blocaj care nu îmi mai permite nici să gândesc”
Momente neplăcute pentru mama Deliei. ”A intervenit un blocaj care nu îmi mai permite nici să gândesc”

Mama Deliei Matache, Gina Matache, a mărturisit că a fost foarte afectată de perioada de pandemie de coronavirus.

Prezentă în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, interpreta de muzică populară Gina Matache, mama Deliei Matache, a explicat cât de greu resimte perioada de pandemie de coronavirus.

Artista a afirmat că a ajuns să îi fie teamă să mai meargă undeva.

„Când a apărut al doilea val m-a dus în starea aia unde ți-e frică să te mai duci până la pâine. Am dat în paranoia. Nu ducem copiii acolo că nu știu cum. Am senzația că trebuie să stăm sub un clopot de sticlă și acolo să zicem că putem fi feriți. A intervenit un blocaj care nu-mi permite nici să mai gândesc”, a declarat Gina Matache, conform spynews.ro.

Gina Matache are probleme după operația la mână

În urmă cu un an, mama Deliei Matache a suferit o in tervenție chirurgicală la o mână. Gina Matache a explicat cum se simte în prezent.

„Nici acum nu pot să mă laud. Nu e ceea ce mă așteptam eu. Mă așteptam ca mâna să funcționeze în parametri normali. Se pare că așa va rămâne… Nu prea pot să folosesc mâna foarte bine. Primele degete… nu știu ce prind, nu am sensibilitate la ele. Ceva nu e bine, dar încerc să nu mă mai gândesc, poate durează mai mult recuperarea”, a mărturisit Gina Matache, citată de sursa menționată.

„Am făcut un an de la operație și nu e în regulă. Copiii mă fac să nu mai simt dureri”, a completat mama Deliei Matache.

Gina Matache are două fete, Delia și Oana, cu care are o relație extrem de apropiată. Mama Deliei, Gina Matache, a fost căsătorită de două ori. Prima dată cu tatăl solistei și al Oanei, care a ales viața monahală în 2004, și a doua oară cu instrumentistul Jan Mocanu, de care s-a despărțit în anul 2016.

citește și...