Sebastian Chitoșcă, despre relația dintre el și Elena Marin după încheierea ”Survivor România”. ”Clar nu o să se întâmple treaba asta”

04.07.2021, 16:38
Sebastian Chitoșcă, despre relația dintre el și Elena Marin după încheierea ”Survivor România”. ”Clar nu o să se întâmple treaba asta”

Sebastian Chitoșcă, fost concurent la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D, a mărturisit în ce relații va rămâne cu colega sa de echipă, Elena Marin, după încheierea competiției. Pe durata concursului, înte Sebastian Chitoșcă și Elena Marin au existat tensiuni. Sebastian Chitoșcă a fost foarte de apropiat de Zanni.

Sebastian Chitoșcă a făcut parte din echipa Faimosilor de la ”Survivor România”. Sebastian Chitoșcă a fost cel care a părăsit ”Survivor România” în urma consiliului din data de 27 iunie 2021.

Întors acasă după competiția din Republica Dominicană, Sebastian Chitoșcă a făcut declarații despre concurs și unii colegi de echipă. Acesta a explicat în ce relații va rămâne cu Elena Marin, fosta lui colegă din echipa Faimoșilor.

Sebastian Chitoșcă, despre relația dintre el și Elena Marin după încheierea ”Survivor România”. ”Ne vom saluta și vom rămâne amici”

Sebastian Chitoșcă a afirmat că nu va fi prieten cu Elena Marin, însă amici  da. „Prieten nu o sa raman cu Elena, dar cu siguranta, unde ma voi intalni cu ea, in orice loc din lume, cu siguranta ne vom saluta si o sa ramanem amici. Sufletul meu ramane in continuare bun. Oamenii de acolo mi-au spus ca am cel mai mare suflet, iar asta este castigul meu in aceasta competitie. Nu am căștigat competitia, dar am castigat vorbele frumoase ale unor oameni care m-au cunoscut cu adevărat. Da, o sa raman amic cu Elena Marin, o sa ma salut cu ea pe unde ne vedem, dar prieten insemna ceva mai mult, sa rezonez si clar nu o sa se intample treaba asta”, a declarat Sebastian Chitoșcă, potrivit wowbiz.ro.

Despre participarea sa la ”Survivor România”, sportivul a spus: ”Eu nu m-am uitat la Survivor de anul trecut, eu am venit in aceasta competitie ca om asa cum sunt eu, am ramas la fel si da, intr-adevar, pe final m-am mai linistit si pentru ca am acumulat mai multa experienta de competitie pentru ca am acumulat asa cum se procedeaza si in mod normal ar fi trebuit sa fiu la fel, dar am zis sa inghit pentru ca acasa se vedea altceva si am zis sa-mi vad de treaba mea… Convietuirea cu anumiti oameni, asta este pentru mine cel mai greu. Trebuie sa suporti caractere diferite, oameni diferiti cu care nu rezonezi si care au alte scopuri vizavi de tine. Asta este ce a fost cel mai greu pentru mine”.

 

 

citește și...