Sebastian Chitoșcă, amănunte năucitoare după separarea de soție sa. ”Mi-au dat ordin de restricție 10 zile”

04.10.2021, 12:40
Sebastian Chitoșcă, amănunte năucitoare după separarea de soție sa. ”Mi-au dat ordin de restricție 10 zile”

Sebastian Chitoșcă, fost concurent la emisiunea ”Survivor România”, s-a separat de soția sa, Alexandra. Acesta a scos la iveală amănunte năucitoare după despărțirea de partyenerea sa de viață. ”Mi-au dat ordin de restricție 10 zile”, a povestit, printre altele, Sebastian Chitoșcă la o emisiune de televiziune.

Sebastian Chitoșcă a făcut parte din echipa Faimosilor de la ”Survivor România”. Sebastian Chitoșcă a fost cel care a părăsit ”Survivor România” în urma consiliului din data de 27 iunie 2021.  În plan personal, Sebastian Chitoșcă a format o familie alături de Alexandra, însă relația dintre ei s-a terminat. Acesta a făcut dezvăluirti despre separarea de soția sa la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D. Sebastian Chitoșcă și Alexandra locuiau de mai multă vreme în Germania. Sportivul a povestit că în momentul în care s-a întors din România în Germania, relația sa cu partenera de viață s-a deteriorat.

„Am zis ca eu am muncit acolo si e si casa mea. Am chemat un domn care a spart butucul, l-a schimbat si am intrat in casă. Înainte de asta, eu am sunat la politie sa informez ca eu fac asta si m-a intrebat motivul pentru care sotia nu mi-a lasat cheie si a plecat de acasa. Eu i-am spus tatălui ei, care i-a spus ei si ea s-a dus la politie să spuna ca ea, de fapt, nu e disparuta. Si au intrebat-o de ce a plecat de acasa si ea a spus ca a luat o decizie si că i-a fost frica de reactia mea si ca a plecat la mama ei. Politia de acolo (n.r. din Germania) e foarte stricta, nu sta la discutii. Pentru ca a spus ca ii este frica de reactia mea mi-au dat ordin de restrictie 10 zile fata de ea. Atunci a fost ultima oara cand am vazut-o”, a povestit Sebastian Chitoșcă, potrivit wowbiz.ro.

Sebastian Chitoșcă, amănunte năucitoare după separarea de soție sa. ”Dacă o să mă apropii de ea am de făcut inchisoare 6 luni sau amendă 250 de mii de euro”

„Am zis ca eu nu ma duc sa ma tiganesc prin tribunale in Germania. Imi face si mie un bine ca nu mai stau langa o femeie care nu mai simte nimic pentru mine. E de apreciat ca nu m-a inselat 7 ani de zile. Nu m-am putut abtine sa nu-i mai dau mesaje, le citea si inchidea telefonul si de 5 zile n-am mai scris absolut nimic. M-am obisnuit cu ideea. Prietenii mi-au spus ca poate fi mai bine pentru amandoi”, a mai declarat sportivul.

„Ea a continuat demersurile pentru a se asigura ca nu o sa mai dea ochii cu mine niciodata. Ii este si rusine sa mai vorbeasca cu mine. Nu a fost doar din cauza ei, au fost influente. Ea nici nu stie limba, a fost dusa acolo de oameni care stiu ce-au de facut. Am primit o foaie ieri, ca am fost inlaturat de la apartament si 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri sa fiu langa aceasta femeie, daca o sa ma apropii de ea am de facut inchisoare 6 luni sau amenda 250 de mii de euro.

Nu i-am facut absolut nimic. Am vazut ca scrie in declaratie, sunt si cateva minciuni, dar nu sunt cuvintele ei, sunt cuvintele tatalui ei care a fost martor si a spus cand a venit politia ca sunt agresiv verbal. Acolo e simplu, nu se accepta. N-am nicio problema ca a facut chestia asta. Eu l-am sunat pe tatal ei si i-am spus ca femeia asta n-o sa mai dea ochii cu mine pentru ca eu nu-mi doresc. Am si plecat din Germania ca sa nu mai fiu in stresul ala. M-am detasat si sunt in Romania de atatea zile. Eu ma asteptam sa se linisteasca ea si sa lamureasca cu tatal meu, nici macar cu mine, pentru că nu-mi mai doresc.

Obiectele mele personale sunt in aceasta casa. Eu am fost intrebat de politie atunci daca vreau sa iau ceva din casa si am zis ca nu vreau absolut nimic, nu-mi mai statea gandul la nimic. Dupa ce am ajuns acasa am sunat la politie si am spus ca am nevoie de casa si m-au sunat inapoi si mi-au zis ca nu pot sa merg sa le iau pentru ca sotia mea nu este de acord”, a încheiat Sebastian Chitoșcă.

citește și...