Sebastian Chitoșcă, amănunte neștiute din relația cu soția sa. ”Mi-au mai rămas 13 lei, pe care i-am lăsat ei, pentru că nu avea nimic”

07.07.2021, 16:58
Sebastian Chitoșcă, amănunte neștiute din relația cu soția sa. ”Mi-au mai rămas 13 lei, pe care i-am lăsat ei, pentru că nu avea nimic”
Sebastian Chitoșcă, amănunte neștiute din relația cu soția sa. ”Mi-au mai rămas 13 lei, pe care i-am lăsat ei, pentru că nu avea nimic”

Sebastin Chitoșcă, fost concurent la emisiunea ”Survivor România”, scos la iveală amănunte mai puțin știute despre relți cu soția sa, Alexandra. ”Când ne-am văzut, îmi tremura piciorul pe ambreiaj”, a spus el. Sportivul a foast invitat la emisiune ”Teo Show”, de la postul de televiiune Kanal D, alături de partenera sa de viață.

Sebastian Chitoșcă formează o familie aături de Alexandra. Cei doi au fost prezenți în platoul emisiunii moderate de Teo Trandafir la Kanal D, unde au făcut declarații despre relația lor.

Sportivul a povestit cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață: ”După ce i-am dat acel mesaj, noi am vorbit vreo 8 luni până să ne întâlnim. S-a lăsat greu. Când ne-am văzut, îmi tremura piciorul pe ambreiaj și i-am spus că e cea mai frumoasă femeie din lume și că vom îmbătrâni împreună. Eu am fost copil bătrân. De multe ori nu a fost de acord cu conceptul meu de bătrân. Eu pe ea nu am vrut să o construiesc așa. Ea e o femeie foarte frumoasă, dar pentru mine e important să fie frumos și sufletul”.

Sebastian Chitoșcă, amănunte neștiute din relația cu soția sa. ”Luam de la stadion mâncare și îi duceam și ei”

”Mi-a dat un mesaj atât de frumos, încât nu am putut să nu-i răspund. Mi-am făcut curaj după mult timp, eu urmăream de foarte mult timp pozele lui, dar nu credeam că am șanse. Când eram la începutul relației, ne certam, mă bufnea plânsul pentru că era atât de direct. Dar acum îi mulțumesc, nu îmi e teamă de nimic, pot să fac absolut orice. Mi-am dat seama cât a fost el plecat la Survivor. Atunci când a luat telefonul și mi-a trimis acele mesaje, eram foarte pozitivă și mândră de el”, a povestit și Alexandra, partenera de viață a lui Sebastian Chitoșcă, citată de kanald.ro.

Sportivul a vorbit și despre momentele dificile prin care au trecut: ”Chiar vreau să o felicit pentru tot ce a făcut. Vreau să povestec o amintire frumoasă dintre mine și ea. La un moment dat nu aveam absolut niciun ban în plus, aveam 90 de lei în buzunar, ea era în Iași, nu avea televizor, am băgat televizorul în mașină, benzină de 70 de lei și l-am dus la ea, am ajuns pe 0 acasă, mi-au mai rămas 13 lei pe care i-am lăsat ei, pentru că nu avea nimic. Luam de la stadion mâncare și îi duceam și ei, împărțeam tot. Asta ne-a făcut să rămânem împreună. O iubesc enorm de mult”.

Sebastian Chitoșcă a fost concurent la ”Survivor România”

Sebastian Chitoșcă a făcut parte din echipa Faimosilor de la ”Survivor România”. Sebastian Chitoșcă a fost cel care a părăsit ”Survivor România” în urma consiliului din data de 27 iunie 2021.

Despre participarea sa la ”Survivor România”, sportivul a spus: ”Eu nu m-am uitat la Survivor de anul trecut, eu am venit in aceasta competitie ca om asa cum sunt eu, am ramas la fel si da, intr-adevar, pe final m-am mai linistit si pentru ca am acumulat mai multa experienta de competitie pentru ca am acumulat asa cum se procedeaza si in mod normal ar fi trebuit sa fiu la fel, dar am zis sa inghit pentru ca acasa se vedea altceva si am zis sa-mi vad de treaba mea… Convietuirea cu anumiti oameni, asta este pentru mine cel mai greu. Trebuie sa suporti caractere diferite, oameni diferiti cu care nu rezonezi si care au alte scopuri vizavi de tine. Asta este ce a fost cel mai greu pentru mine”.

citește și...