Se naște o idilă la ”Asia Express”? ”E bine că la ei s-au cunoscut deja părinții”

29.10.2021, 13:28
Se naște o idilă la ”Asia Express”? ”E bine că la ei s-au cunoscut deja părinții”
Se naște o idilă la ”Asia Express”? ”E bine că la ei s-au cunoscut deja părinții”

Se pare că este pe cale să se nască o idilă la concursul ”Asia Express”, sezonul patru, între Francesco, fiul Patriziei Paglieri, și Maria Speranța, fiica actriței Adriana Trandafir. ”E bine că la ei s-au cunoscut deja părinții”, a comentat dansatorul și coregraful Mihai petre despre apropierea dintre cei doi tineri.

Actrița Adriana Trandafir participă în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la postul de televziune Antena 1, alături de fiica sa, Maria Speranța. Chef Patrizia Paglieri este și ea concurentă la show alături de fiul său, Francesco.

După ce cele două echipe au câștigat primele imunități din Georgia, au mers la masă și au petrecut timp împreună. Francesco, fiul Patriziei Paglieri, s-a simțit de minune în companiei Mariei Speranța, fiiica Adrianei Trandafir, de aici apărând comentarii conform cărora între cei doi s-ar înfiripa o idilă.

Se naște o idilă la ”Asia Express”?. Ce a declarat Francesco, fiul Patriziei Paglieri

”Ne-a așteptat o cină foarte frumoasă la terasă”, a spus Francesco la ”Asia Express”. Mama sa a completat: ”Cu o fată foarte frumoasă la masă”, potrivit spynews.ro.

“Acum a început o poveste de prietenie între mine și Maria, ce o să fie mai târziu… o să vă povestim”, a adăugat Francesco.

Mihai Petre a comentat despre apropierea dintre cei doi tineri, Francesco și Maria Speranța: ”E bine că la ei s-au cunoscut deja părinții”.

Cu ce se ocupă fiica Adrianei Trandafir

Maria Speranța are 21 de ani și este studentă în Olanda. ”Sunt studentă la International Business University (n.r. în Olanda), sunt pe cealaltă parte a lucrurilor, puţin departe de mama, dar într-un fel aproape sufleteşte pentru că am prins de la ea iubirea pentru oameni”, a declarat fica Adrianei Trandafir.

Maria Speranța a mărturisit că în prezent, studiile la facultate, sunt pe primul loc pentru ea. ”Deocamdată facultatea este pe primul plan şi înainte să încep altele, facultatea vreau să o termin pentru că sunt atât de aproape, mai am câteva luni şi după o să văd exact către ce mă îndrept, direcţia înspre care mă duc sau ce alte proiecte o să mai vreau să fac”, a mai spus Maria Speranța.

 

 

citește și...