FOTO / Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut prima imunitate din Georgia la ”Asia Express”   

26.10.2021, 15:47
FOTO / Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut prima imunitate din Georgia la ”Asia Express”   
FOTO / Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut prima imunitate din Georgia    

Luni seară, Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut prima imunitate din Georgia, după o zi plină de misiuni grele, în cea de-a șasea etapă Asia Express- Drumul Împăraților. Pentru cuplul mamă-fiică este prima imunitate câștigată de-a lungul concursului, motiv pentru care bucuria celor două a fost pe măsură.

”Îi mulțumesc Mariei Speranța pentru încurajări, fără ea nu aș fi putut să fac nimic! Nu aș fi crezut că este atât de puternică și curajoasă”, a mărturisit Adriana Trandafir cu ochii în lacrimi.

Diseară, de la 20:30, aventura continuă la Asia Express- Drumul Împăraților pentru cele cinci echipe rămase în joc, ce se vor lupta pentru a obține a doua imunitate a etapei. Cursa nu va fi deloc ușoară, căci drumul sinuos de aproximativ șase ore până la ultima misiune a zilei va fi blocat de o avalanșă de zăpadă. ”Mi s-a făcut greață, îmi era rău în mașină, iar la un moment dat am văzut drumul blocat. Pentru mine a fost un coșmar acest drum”, va mărturisi Francesco. Tot diseară, tensiunea acumulată va scoate scântei într-un joc de imunitate în care strategiile fiecărei echipe vor fi scoase la înaintare. ”Jocul s-a transformat într-o luptă. Asta cred că a fost cea mai grea amuletă de până acum și la propriu și la figurat. Părea să fie distractiv, dar de la un moment dat nu a mai fost deloc!”, va afirma Estera, sora Lidie Buble.

Ce vedete au luat startul în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea fortmată din Lorelei Bratu și Zarug.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...