FOTO / Francesco și Patrizia Paglieri au obținut a doua imunitate a etapei din Georgia la ”Asia Express”

27.10.2021, 13:38
FOTO / Francesco și Patrizia Paglieri au obținut a doua imunitate a etapei din Georgia la ”Asia Express”
FOTO / Francesco și Patrizia Paglieri au obținut a doua imunitate a etapei din Georgia la ”Asia Express”

Marți seară, Francesco și Patrizia Paglieri au obținut prima lor imunitate, în cea de-a șasea etapă a celui mai dur reality-show, ”Asia Express- Drumul Împăraților”. Misiunile grele și obstacolele, precum avalanșa din Munții Caucaz, nu i-au oprit spre a ajunge primii la steag și a câștiga cea mai mare miză a momentului.

Cei doi au obținut un pașaport de trecere în etapa următoare a competiției, iar astfel, ei nu vor putea fi votați diseară, de la 20:30, în cursa pentru ultima șansă, difuzată pe Antena 1. „A fost cursa vieții. Am alergat și nici nu am realizat că alergam, atât de fericită eram. A fost o zi halucinantă. Nu se compară nimic cu momentul când știi că tu, prin forțele tale, ai câștigat imunitatea în fața a cinci echipe. Nu pot să descriu sentimentul”, a spus Patrizia Paglieri. „A fost cel mai fericit moment de până acum din Asia Express!”, a adăugat Francesco.

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, ziua de bilanț a etapei a șasea va pune trei echipe pe drum pentru a-și păstra locul în cursă. La finalul probelor din cursa pentru ultima șansă, o echipă va risca eliminarea, iar soarta sa va sta doar în culoarea diamantului ascuns în cutia securizată. ”Eu zic că nu mai este loc de pietre verzi. Din păcate sunt șanse mari de eliminare”, va mărturisi Lidia Buble.  Maria Speranța și Adriana Trandafir, alături de Francesco și Patrizia Paglieri sunt singurele echipe ce se află în siguranță în acest moment, căci adjudecând imunitatea și-au asigurat locul în următoarea etapă a competiției.

„Este o răsturnare de situație. Echipele care nu au avut până acum imunitate și pe care le vedeam mai slabe au câștigat, iar noi suntem cei care stăm la zid și ne așteptăm verdictul”. Pentru Mihai Petre și Elwira, Emi și Cuza, Eliza și Cosmin Natanticu, Lidia și Estera Buble, seara va începe cu multe emoții, căci trei din aceste patru echipe vor lupta cot la cot în prima misiune ultimatum din Kutaisi, considerat capitala culturală a Georgiei. Două cupluri de vedete ce au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor vor intra automat în cursa pentru ultima șansă, iar o a treia se va alătura în urma voturilor: ”Toată lumea a votat fără resentimente. Echipele ce participă sunt foarte puternice. Diferența o vor face mici detalii sau chiar norocul”. Prima cursă pentru ultima șansă din Georgia le va testa concurenților rapiditatea, memoria vizuală și talentele artistice, într-o luptă plină de adrenalină.

Ce vedete au luat startul în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea fortmată din Lorelei Bratu și Zarug.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...