Jador, declarații despre concurenții de la ”Puterea Dragostei”. ”Toți sunt cu două fețe, te vorbesc, te bârfesc”

23.07.2020, 10:35
Jador, declarații despre concurenții de la ”Puterea Dragostei”. ”Toți sunt cu două fețe, te vorbesc, te bârfesc”
Jador, declarații despre concurenții de la ”Puterea Dragostei”. ”Toți sunt cu două fețe, te vorbesc, de bârfesc”

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți foști concurenți de la ”Puterea Dragostei”, a făcurt declarații neașteptate despre concurenții din finala emisiunii de la Kanal D.

Se pare că Jador nu este în relați prea bune cu cei care i-au fost colegi la emisiunea ”Puterea Dragostei”. Acesta a făcut declarații dure la adresa acestora.

”Nu am ce discuta… Nu, nu pot spune nimic despre finala ”Puterea Dragostei”! Pe mine mă asociază lumea cu povestea aceea cu concurenta și nu mai vreau să aud… Nu vreau să discut de Ella, eu îmi țin pumnii doar mie! Adevărul că acolo, la ”Puterea Dragostei”, toți sunt cu două fețe, te vorbesc, te bârfesc”, a declarat Jador pentru wowbiz.ro.

”Singurul pe care îl respect este Livian de la ”Puterea Dragostei”! Restul nu mă interesează, nu discut despre ei, nu am ce să zic despre ei decât că sunt…”, a adăugat acesta.

Când are loc marea finală a sezonului al doilea de la ”Puterea Dragostei”

Marea finală a competiției ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, va fi difuzată în data de 26 iulie.

În ziua cea mare, telespectatorii vor avea ocazia să își voteze concurenții preferați și vor afla în direct, din România, cine sunt câstigatorii sezonului în curs.
Fiecare dintre câștigători, fată și băiat, va intra în posesia a 10.000 de euro, iar Andreea Mantea va fi cea care va înmâna trofeele celor doi, chiar la Kanal D.

„Vom avea un câștigător și o câștigătoare, marii finaliști, care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele, la propriu și la figurat, și sumă fabuloasă de 10.000 euro fiecare”, a spus Andreea Mantea.

Când începe sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” va fi difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai se pregătește de final.

 

citește și...