Se împacă Oana Roman cu Marius Elisei? Declarațiile vedetei au uimit pe toată lumea: «Mă curtează. Mi-a trimis flori»

30.05.2021, 09:35
Se împacă Oana Roman cu Marius Elisei? Declarațiile vedetei au uimit pe toată lumea: «Mă curtează. Mi-a trimis flori»

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la finalul anului trecut, după un mariaj de șase ani. La vremea respectivă, vedeta mărturisea că nu se pune problema să se împace cu fostul soț, însă lucrurile se pare că s-au mai schimbat între timp. 

Recent, cei doi au petrecut o vacanță la Poiana Brașov, împreună cu Isabela, fiica lor. Se pare că această ieșire i-a apropiat mai mult, iar Marius Elisei a început să o recucerească din nou pe fosta soție.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună la patru luni de la divorț?

”A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. Am auzit și eu că e destul de scump, dar el a plătit camera”, a spus Oana Roman, la “Xtra Night Show”.

Oana Roman a explicat că Marius Elisei i-a trimis flori și o curtează mai ceva ca la începutul căsniciei.

“Marius e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică. Pentru Isa e foarte bun lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site-ul cu haine din nou. Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. Nu știu ce să zic. Deocamdată, vedem. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a mărturisit vedeta.