De ce încă poartă Oana Roman numele fostului soț! Motivul pentru care nu l-a schimbat

24.05.2021, 11:00
De ce încă poartă Oana Roman numele fostului soț! Motivul pentru care nu l-a schimbat
De ce încă poartă Oana Roman numele fostului soț! Motivul pentru care nu l-a schimbat

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la notar pe cale amiabilă, la începutul acestui an. Deși nu mai au nicio treabă unul cu celălalt, vedeta încă poarte numele de familie al tatălui fiicei sale. 

Oana Roman și Marius Elisei au decis să divorțeze după o căsnicie de aproape șapte ani. Cei doi au împreună o fiică, pe Isabela. Cu toate că nu mai sunt împreună, aceștia continuă să aibă o relație frumoasă de dragul micuței lor.

Oana Roman nu și-a schimbat buletinul după divorț

Pe pagina ei de Instagram, Oana Roman a fost întrebată de internauți de ce mai continuă să folosească numele de familie al lui Marius Elisei. Vedeta a explicat motivele pentru care nu și-a schimbat numele.

„Nu mi-am schimbat încă buletinul și pentru a schimba numele la un cont cu bifă trebuie să le arăt un act de identitate. Ori în buletin mă cheamă încă Roman Elisei”, a fost răspunsul vedetei.

Oana Roman și Marius Elisei nu au făcut partaj

La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, Oana Roman a spus că nu a existat niciun partaj la divorț. ”Nu a existat niciun partaj, doar despre custodia copilului s-a discutat, care e comună. Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el. Nu s-a pus problema câți bani dau eu sau cât dă el. Nu vreau să intru în astfel de amănunte”, a declarat vedeta, citată de click.ro.

Marius Elisei a spus că despărțirea de Oana Roman nu a fost una tocmai ușoară.

”Ideea divorțului a venit de la amândoi odată. Eu am zis gata şi în următoarea secundă a zis şi ea: «Gata! Nu se mai poate!». Cred că Oana este foarte afectată, este normal. Și eu sunt afectat, doar că eu nu arăt. Aceasta este diferența. Amândoi suntem afectați. Nu ieși dintr-o relație de 6 zile sau 6 săptămâni. Sunt 7 ani, aproape 8. Doar că fiecare se manifestă în felul lui”, declara Marius Elisei, în urmă cu câteva luni.

 

citește și...